5 semne că o relație trebuie să se încheie –

Multe cupluri se despart. Și unii continuă relații fără sens.
Psihoterapeut, expert al publicației online BelNovosti, povestește când este timpul să închei o relație Julia Kolonskaya.

1. Lipsa de respect

1a. Dacă nu-ți respecți partenerul, dacă ți-e rușine de înfățișarea și acțiunile lui, dacă nu poți găsi în el calități unice valoroase demne de respect, de ce ești alături de el? Dacă crezi că ai dragoste, atunci te înșeli profund – nu există iubire fără respect.

1b. Dacă un partener nu te respectă, dacă faci totul altfel decât mama sau tatăl lui, nu ești deștept, nu ești frumos, nu ești deloc potrivit pentru el și îți spune despre asta tot timpul în privat și în privat. prezența unor străini … acestea sunt primele semne Abuziv și iluminare cu gaz, despărțiți-vă, se va înrăutăți doar.

2. Dacă nu te simți în siguranță cu partenerul tău

Dacă te duci acasă și nu știi ce lucruri îți vor lipsi, dacă te vor țipa fără motiv sau doar te vor lovi cu orice îți stă la îndemână… Dacă nu te poți relaxa când partenerul tău este în apropiere, dar trebuie să fii în alertă tot timpul să nu renunți niciodată la control…

Dacă doar că lumea din jur este periculoasă și nu te poți baza pe un partener, dacă acesta nu își acoperă spatele, ci, dimpotrivă, creează dificultăți suplimentare – poate, ei bine, un astfel de partener?

3. Dezgustul este un sentiment minunat, inventat special de natură pentru a pune capăt unei relații.

Singurul dar – suntem înțărcați să-l simțim. Întregul sistem de educație din țara noastră este conceput pentru a ne asigura că am uitat cum să ne simțim dezgustul, mai ales în relații. Este rușinos, indecent și descurajat din punct de vedere social, dar absolut necesar pentru a te conserva ca individ și a-ți proteja granițele.

Exersează pe niște alimente urâte – găsește senzațiile din corpul tău, iar când le simți cu un partener, asta este tot. Poate că încă nu este timpul să ne despărțim complet, dar este necesar să ajustați distanța.

4. Dacă nu vă puteți pune de acord asupra planurilor comune

Dacă vrei să locuiești la o fermă în Thailanda și să crești flori tropicale și nimic altceva, iar partenerul tău poate locui doar în New York sau Paris, dacă vrei cu siguranță cinci copii, iar partenerul tău este un copil fără principii dacă nu poți trăi fără pisici , dar partenerul este acoperit cu solzi de la ei și strănută continuu…

Dacă ideile tale fundamentale despre viață sunt incompatibile și nimeni nu poate ceda, este imposibil să fii de acord, ei bine, atunci, probabil, nu este soarta.

5. Dacă nu există niciun motiv să fim împreună

Când oamenii trăiesc împreună mult timp, ei dobândesc multe legături, fiecare dintre ele având propria sa valoare: dragoste, sex, afecțiune, încredere, prietenie, copii în comun, proprietăți, prieteni, hobby-uri comune sau activități preferate, distribuirea convenabilă a responsabilităților în viața de zi cu zi, relații financiare, amintiri bune… Dacă nu ai nimic din toate astea… ei bine, înțelegi ideea.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *