Alertă ANM! Ninsorile revin în România, în acest weekend! În ce regiuni se va depune stratul de zăpadă

Ninsorile revin în România, în doar câteva ore. Meteorologii au transmis o alertă de vreme seberă, după ce temperaturile din aproape toată țara au scăzut brusc. Iată în ce regiuni se va depune zăpadă și unde revine gerul, după o perioadă cu temperaturi de primăvară.

A fost vreme de primăvară în România, iar în București temperaturile au ajuns chiar și la 18 grade Celsius. Însă, acest lucru se va schimba curând.

Meteorologii au anunțat că iarna revine în România și în mai multe zone ale țării va începe să ningă. Temperaturile se vor schimba radical în câteva ore.

Meteorologii au anunțat zonele din România în care va ninge

În ultimele zile, temperaturile din România au scăzut brusc, iar valorile mici din termometre se vor menține și în continuare. Așadar, în weekend-ul 17-18 februarie 2024, românii vor avea parte de ger, temperaturi mici și ninsori. De asemenea, în anumite zone își va face apariția și burnița.

Conform anunțului meteorologilor, va începe să ningă în zonele de nord și est, unde temperaturile vor rămâne la fel de mici.

De asemenea, sub și vestul țării, vremea va fi specifică celei de primăvară, dar cu mai puțin grade decât în ultimele zile. În decursul zilei de duminică va ploua în mai multe zone.

Duminică va ninge și în centrul țării

În decursul zilei de duminică, cerul va fi acoperit de nori și va începe să ningă și în Transilvania, în zonele montane. Așadar, sunt vești bune pentru cei care sunt nerăbdători să meargă la schi și să se bucure de încă câteva săptămâni de iarnă

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *