Au apărut ultimele imagini cu Radu Ayan, băiatul de doi ani dispărut în Botoșani. Ce făcea, în timp ce bunica lui îl căuta –

Au apărut ultimele imagini cu Radu Ayan! Băiatul de 2 ani a fost filmat de camerele de luat vederi, la puțin timp după ce bunica lui l-a dat dispărut la poliție. Oamenii legii desfășoară o misiune complexă, cu elicoptere și peste 100 de oameni au pornit pe urmele lui. Iată ce făcea Radu Ayan, la puțin timp după ce a pelcat de acasă!

Este alertă în Botoșani, după ce un băiețel de doar doi ani a dispărut din curtea bunicii lui. Radu Ayan este de negăsit, iar polițiștii fac tot ce pot pentru a-i salva viața.

Peste 100 de oameni îl caută peste tot, dar pînă acum niciun indiciu nu i-a ajutat în acest sens. Nimeni nu știe unde ar putea să fie copilul.

Unde a fost filmat Radu Ayan din Botoșani, după ce a plecat de acasă

Antena 3 CNN a făcut publice ultimele imagini cu Radu Ayan, după ce a dispărut. Băiatul de 2 ani a fost filmat de camerele de supraveghere, în timp ce se plimba pe un drum forestier, foarte aproape de o pădure. Drumul este foarte greu accesibil, astfel că oamenii sunt îngrijorați pentru siguranța copilului.

A intervenit la fața locului un eclicopter SMURD, iar numărul de persoane care îl caută pe băiat a ajuns la peste 200.

Echipele sunt formate atât din oameni ai legii, jandarmi, cât și voluntari și persoane care își doresc să ajute la căutarea lui Radu Ayan. Zona în care s-ar afla este foarte periculoasă, căci în zonă s-ar afla și o cascadă.

”Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Deja au fost demarate căutări în zona, la care participa polițiștii de frontieră, pompieri, jandarmi si voluntar​i”, a transmis Poliția Română.

Mama lui Radu Ayan a făcut declarații

Dispariția lui Radu Ayan a ridicat foarte multe semne de întrebare, dar și panică în familia lui. Părinții băiatului sunt plecați în străinătate, la muncă în Anglia, iar mama lui a transmis un mesaj pentru români. Femeia este disperată și așteaptă vești din partea autorităților.

”Dispărut acum 3 ore! Ajutați-mă să îl găsim, în zona conton Agiorghiesei, vă rog din suflet!”, a transmis mama băiatului.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *