Baba Vanga, profeție cutremurătoare pentru 2024. Ce se va întâmpla anul viitor

Baba Vanga, supranumită Nostradamus din Balcani, a făcut o serie de previziuni destul de sumbre și pentru anul 2024.

Deși clarvăzătoarea a murit în anul 1996, la vârsta de 85 de ani, profețiile ei – care se întind până în anul 5079 – încă sunt extrem de actuale. De asemenea, Baba Vanga a prezis că este foarte posibil ca în anul 2024 să primim un mesaj provenit din spațiu și să intrăm contact cu o civilizație extraterestră.

Clarvăzătoarea a făcut și o observație referitoare la încheierea „erei petroliere”.  Baba Vanga a sugerat că anul 2024 va marca o schimbare semnificativă în ceea ce privește dependența de resursele petroliere și va inaugura o nouă etapă în dezvoltarea energiilor alternative și durabile.

De asemenea, în anul 2024 schimbările climatice se vor intensifica, iar lumea se va confrunta cu o mulțime de dezastre naturale.

Nici războiul din Ucraina nu se încheie anul viitor. Într-o altă predicție, Baba Vanga a prezis că pacea nu va fi restabilită în Ucraina până în 2027.

Dincolo de profețiile negativiste, Baba Vanga a oferit și sfaturi pentru viața de zi cu zi. Una din profețiile ei se referă la o descoperire științifică uriașă, care va avea loc în 2024. Aceasta va schimba viețile multor oameni, care se vor vindeca de cancer și SIDA.

Nu se știe exact în ce se „traduce” această descoperire medicală de anvergură, dar profeția Babei Vanga îi bucură pe medici și pacienți, deopotrivă.

Baba Vanga a fost recunoscută pentru profețiile care s-au înfăptuit, în mare parte. La vârsta de 12 ani, ea și-a pierdut vederea în timpul unei furtuni de nisip, dar a câștigat darul clarviziunii și a început să audă „voci” despre ce se va petrece în viitor, scrie levante–emv-com.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *