Băiețelul de doi ani dispărut ieri la Botoșani, a fost găsit! Unde se afla micuțul –

Dupa multe ore de cautare, băiețelul in varsta de doi ani din Botoșani a fost găsit de autorități. Un localnic din comuna Tudora a anuntat pe rețelele sociale ca micutul a fost gasit astazi. Acesta a precizat ca baietelul se afla la Mănăstirea Vorona.

„L am găsit la mănăstire la Vorona! Nevătămat !mulțumim tuturor pentru mobilizare!!!”, a scris localnicul din comuna Tudora, pe contul lui de Facebook.

Cum a dispărut băiețelul din Botoșani

Băiețelul dispărut este căutat de 18 ore de polițiști, jandarmi și pompieri, care sunt ajutați de localnici și voluntari. Aproximativ 100 de oameni îl caută pe Radu Ayan, care este de negăsit de când a ieșit să se joace în curte.

Dispariția micuțului a fost sesizată de către bunica lui, prin apel la 112.

Aceasta și nepotul ei erau în vizită la niște cunoștințe, iar copilul ieșise în curte. Inițial, bătrâna nu și-a făcut griji, întrucât a fost convinsă că Radu Ayan se joacă în apropierea casei.

În momentul în care a văzut că băiatul nu mai apare, bunica lui a hotărât să vadă ce se întâmplă, iar în acel moment a observat că este de negăsit. Ulterior, femeia l-a căutat timp de o oră, însă în zadar.

„Timp de o oră am căutat şi după am anunțat poliția”, a spus bunica lui Radu Ayan, conform Observator.

După ce a anunțat dispariția lui, autoritățile au găsit niște imagini surprinse de camerele de luat vederi, în care s-a văzut cum micuțul se îndrepta spre o pădure din apropiere.

Astfel, căutările lui sunt îngreunate din cauza zonei înconjurată de păduri și câmpuri, iar lumea se teme pentru siguranța lui.

„Să îl fi luat cineva, dar așa din senin să dispară nu se poate”, a mai declarat bătrâna.

Se folosesc camere cu termoviziune în căutarea băiețelului dispărut

Pe timpul nopții, echipajele de căutare s-au folosit de camere cu termoviziune pentru găsirea lui Radu Ayan, însă acesta este, în continuare, de negăsit.

În acest sens, polițiștii au făcut apel la ajutorul oamenilor, cărora le-au transmis să fie cu ochii în patru după semnalmentele copilului.

Acesta are tenul măsliniu, ochii căprui și părul șaten închis. În momentul în care a dispărut, băiețelul purta pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidași cu luminițe pe talpă și o bluză de trening de culoare roșie și cu dungi albe pe mâneci.

„Rugăm cetăţenii care deţin informaţii cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. Deja au fost demarate căutări în zonă, la care participă poliţiştii de frontieră, pompieri, jandarmi şi voluntari”, au transmis autoritățile.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *