Bărbatul care l-a găsit pe micuțul Ayan, dispărut din Botoșani, emoționează cu declarația sa –

Unul dintre polițiștii care l-a descoperit pe micuțul Radu Ayan, în vârstă de doi ani, dispărut în Botoșani, a făcut declarații cutremurătoare. Băiețelul, căutat intens de sute de voluntari, a fost găsit la aproximativ trei kilometri distanță de locul de unde dispăruse.

În ce stare se afla băieţelul de 2 ani, dispărut în Botoşani

În decursul a peste 24 de ore de căutări fără întrerupere, conform informațiilor publicate pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, micuțul Radu Ayan din Botoșani a fost căutat de sute de persoane, s-au utilizat drone, echipamente de termoviziune, câini de urmă și chiar un elicopter. Mesaje de alertă RO-ALERT au fost trimise și în zona respectivă.

Astăzi, 18 martie, micuțul dispărut, Radu Ayan, a fost găsit în apropierea zonei de unde plecase. După ce a petrecut o noapte singur în pădure era extrem de speriat. Unul dintre cei care l-au găsit a povestit întreaga întâmplare și cum au reacționat atunci când l-au auzit strigând.

Conform observatornews.ro, salvatorul spune că l-au găsit pe copil în pădurea din apropierea schitului de călugări din Vorona, lângă un copac. Deși micuțul era obosit, a avut suficientă putere să strige după ajutor, iar salvatorii l-au auzit și au mers să-l salveze.

„Era obosit, dar totuşi a avut puterea să strige la noi. L-am auzit, ne-am dus şi l-am luat, l-am adus. Nu striga neapărat ceva. Având în vedere că este foarte mic… I-am auzit vocea. Da, copilul a stat toată noaptea în pădure”, le-a răspuns jurnaliștilor polițistul.

De asemenea, salvatorul a explicat că micuțul nu striga neapărat ceva anume, dar a putut auzi vocea lui, dat fiind că este foarte mic și a stat toată noaptea în pădure.

Declarațiile tatălui lui Ayan

Tatăl lui Radu Ayan, care se afla la muncă în Anglia, s-a întors de urgență în țară pentru a-și căuta copilul. După ce micuțul a fost găsit, acesta a transmis primele declarații, potrivit Spy News.

„Mulțumesc foarte mult, România! Mulțumesc tuturor. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Nu am cuvinte, nu știu cum aș putea să vă mulțumesc. Am avut acel sentiment, sunt tată, mă așteptam. De la Dumnezeu l-am primit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi!”, a transmis tatăl lui Radu Ayan, conform sursei citate.

Tatăl micuțului dispărut a fost profund recunoscător salvatorilor și tuturor celor implicați în căutarea fiului său. Emoționat și fericit că a reușit să-și revadă copilul, acesta a transmis un mesaj de mulțumire și recunoștință, exprimându-și sentimentele sincere în fața presei și a celor care au fost alături de el în aceste momente dificile.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *