Camelia Patrascanu, horoscopul primaverii 2024. Gemenii vor sa isi schimbe viata in bine, Racii au o harta buna, Pestii isi gasesc harul 

Horoscopul primaverii 2024. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Fanatik.ro, previziunile astrale pentru cele trei luni de primavara. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscopul primaverii- BERBEC

Pentru Berbeci, primavara le atrage atentia, in aprilie, asupra faptului ca exista niste vicii de procedura. Trebuie sa repare o situatie din spate ca sa poata avansa asa cum isi doresc. Pot avea discutii cu o persoana pe care s-au bazat si nu si-a facut treaba bine.

Horoscopul primaverii- TAUR

Taurii pot avea un anotimp complicat mai ales in aprilie-mai. Ajung intr-un punct in care lucrurile nu mai depind de ei. Unii vor sa ajute, sa sprijine pe altcineva. Pot avea multe stari, sentimente, trairi in care simt ca e atat de aproape rezolvare si lipseste doar un curaj, dar nu exista acest curaj.

Horoscopul primaverii- GEMENI

Gemenii au mare dorinta de a fi in top. Vor sa isi schimbe viata in bine, sa creasca, sa se ridice, nu neaparat in functie, ci ca relevanta, ca importanta. Se gandesc serios la calitatea oamenilor care ii inconjoara. Sunt mai atenti la grupul de prieteni, la ce li se cere sa faca pentru a fi acceptati de prieteni.

Horoscopul primaverii- RAC

Racii au o harta buna din punct de vedere al puterii afirmarii acasa sau la munca, in special in mai. E important sa aiba darzenie, insistenta, hotarare, astfel incat sa poata lupta, sa poata convinge. Cheia succesului este o foarte clara stabilire a obiectivelor.

Horoscopul primaverii- LEU

Leii au multe planificari. Au curajul sa spuna adevaruri mari in martie, dar mai ales in aprilie si mai chiar si persoanelor care nu sunt obisnuite sa li se spuna adevarul in fata. Din fericire, nu isi fac dusmani, dar sunt competitivi in tot ce isi propun sa faca.

Horoscopul primaverii- FECIOARA

Fecioarele au o primavara care le aduce sentimentul ca trebuie sa traga tare, mai ales in aprilie si mai. Sunt la o intindere de palma de o reusita. Trebuie sa traga tare, sa aiba energie, sa faca eforturi mari. Cumva, incep sa calculeze lucrurile care sunt bune si care nu sunt bune pentru ele.

Horoscopul primaverii- BALANTA

Balantele au o primavara aducatoare de dispute si negocieri. Negocierile sunt bune, mai ales in business. Sunt ferme, pun punctul pe i, nu stau sa fie pacalite, amanate. Vor raspunsuri rapid si clar. Asta poate genera un pic de agitatie in jurul lor.

Horoscopul primaverii- SCORPION

Scorpionii au multa munca. Au si idei, iar martie e o luna foarte ofertanta. Sunt oportunitati diverse de a face lucruri. Au chef. Fac chiar efort fizic si trebuie sa se miste repede. Din fericire, au ajutoare, dar chiar ei trebuie sa puna mana foarte mult.

Horoscopul primaverii- SAGETATOR

Sagetatorii au nevoie sa isi adune energia, mai ales in martie. Trebuie sa isi incarce bateriile, sa fie mai blanzi cu ei, sa se odihneasca mai mult. Ideile atrag alte idei, se dezvolta niste inceputuri si nu prea mai au timp sa respire in aprilie si mai.

Horoscopul primaverii- CAPRICORN

Capricornii intorc o problema pe toate fetele, incearca toate versiunile posibile. Sunt multe cuvinte care se poarta intre ei si altii, insa lucrurile devin mai coagulate pe masura ce trece timpul, mai ales in aprilie 2024. Pe final de primavara, in mai, pot simti primele progrese ale muncii lor.

Horoscopul primaverii- VARSATOR

Varsatorii au primavara aducatoare de preocupare pentru bani, in special in martie. Sunt mai hotarati sa castige consecvent. Pot incepe o lucrare care se desfasoara pe o perioada mai lunga de timp. Altfel ambaleaza ceea ce fac, astfel incat sa nu mai aiba sincope financiare.

Horoscopul primaverii- PESTI

Pestii au un martie 2024 in care se mobilizeaza. Au curaj, initiativa si energie. Dau dovada de maturitate si ii pot surprinde pe cei din jur. Isi gasesc harul si le este mai usor sa actioneze. Sunt onesti, nu mai pot minti, pacali sau ascunde. Vor spune exact ce sunt sau ce simt.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *