Când și cum se aleg Babele în 2024?

Una dintre cele mai importante tradiții la români la începutul lunii martie este alegerea Babelor. Iată când și cum se aleg Babele în anul 2024.

Printre cele mai cunoscute tradiții românești pe care românii le țin cu sfințenie se numără Babele. Acestea sunt primele zile de primăvară aducătoare de noroc în viața fiecăruia dintre noi.

Pe vremuri, Babele erau zile schimbătoare, acest aspect fiind în strânsă legătură cu vremea. Erau zile în care temperaturile erau fie ridicate, fie scăzute, deci vremea era instabilă.

Babele sunt importante pentru viața fiecărui om, deoarece ziua în care îți alegi baba îți va determina viitorul, într-un fel sau altul.

Dacă va fi vreme rea în ziua în care ai baba, atunci așa îți va merge pe parcursul anului. Dacă vremea va fi bună, atunci vei avea parte de noroc.

Când și cum se aleg Babele în 2024?

În acest an, Babele se aleg în intervalul 1-9 martie 2024, deci în primele zile de primăvară. Așa cum am menționat anterior, la început de primăvară vremea este încă instabilă.

Este esențial ca Babele să fie alese în această perioadă. Se spune că îți poți alege baba la întâmplare, în intervalul 1-9 martie sau în funcție de ziua de naștere. Practic, ziua ta de naștere va reprezenta baba ta. Adică, dacă te-ai născut între 1 și 9 în orice lună din an, ziua în care te-ai născut este corespondenta babei tale. 

Dacă ziua ta de naștere este formată din două cifre (ex.

13 februarie), suma acestor cifre va rezulta Baba ta de primăvară, în acest rezultând 4 martie.

După ce ți-ai ales baba trebuie să aștepți să vină ziua respectivă și în funcție de cum va fi vremea atunci, așa îți va merge tot anul. Dacă va ieși soarele de baba ta, atunci anul tău va fi unul prosper. Dacă va fi nor și vreme rea, cel mai probabil te vei confrunta cu provocări în restul anului.

Cum va fi anul tău în funcție de baba aleasă?

Baba pe care o alegi contează mult pe parcursul anului. Pe lângă starea vremii din ziua aleasă de tine, te poți ghida și după data aleasă de tine. Iată la ce te poți aștepta de la baba ta:

1 martie 2024- anul va fi încerct pentru tine, iar neprevăzutul se va arăta la tot pasul; dușmanii sunt cu ochii pe tine

2 martie 2024- anul tău va fi lipsit de griji și vei fi sănătos

3 martie 2024- pe parcursul anului poți afla un secret care îți va schimba viața în bine pentru tot restul vieții

4 martie 2024- anul va fi interesant pentru tine și poți avea succes; fii atent la ce se întâmplă în jurul tău.

5 martie 2024- această zi îți aduce o parte din trecut în cale;

unele lucruri pe care le puteai pierdute le poți recupera în această zi, dar să fii precaut

6 martie 2024- vei avea un an cu bucurii și fericire

7 martie 2024- vei avea un an bun, dar pune sănătatea pe primul loc

8 martie 2024- vei avea un an bun cu multe realizări

9 martie 2024- puterile babei ies la iveală; peste 99 de zile vei fi fericit/ă.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *