Cătălina Ponor a născut al doilea copil: „Mami, tati și fratele tău mai mare te iubesc până la Lună și înapoi”. Imaginea postată pe rețelele sociale –

Cătălina Ponor a devenit mamă pentru a doua oară. Fosta mare gimnastă a făcut anunțul pe Instagram, unde a și postat o imagine cu mânuța bebelușului.

Cătălina Ponor a mai născut un băiețel

Cătălina Ponor l-a născut pe Vlad în decembrie 2022, iar acum a mai adus pe lume un băiețel.

„Bine ai venit în această lume și în familia noastră, micuță rază de soare! A doua noastră medalie este aici 🥇🥇. Mami, tati Bogdan Jianu și fratele tău mai mare te iubesc până la Lună și înapoi ❤️🥰👶👶”, a transmis ea, pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Catalina Ponor OLY Official (@catalina_ponor)

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit în 2022. Ce a spus fosta lui soție despre relația lor

Fosta gimnastă Cătălina Ponor (36 de ani) și regizorul Bogdan Jianu (54 de ani) s-au căsătorit civil în iunie 2022 și au făcut cununia religioasă în iulie 2023. Cei doi locuiesc acum în Constanța.

Bogdan Jianu a fost căsătorit înainte cu cântăreața Julia Chelaru. Aceasta a afirmat în trecut, la Pro TV: „Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *