Caz incredibil într-un spital din România! Femeia a mers la doctor pentru că o durea burta! Ce au găsit medicii în abdomenul femeii –

Sfântul Gheorghe, cinstit pe 23 aprilie, îți îndeplinește dorințele.

Sfantul Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai importanti sfinti din calendarul ortodox, este cinstit anul acesta pe 23 aprilie. Rugaciunea scurta catre Sfantul Gheorghe se spune ca poate indeplini orice dorinta pentru cel care o rosteste.

Viata si martiriul Sfantului Gheorghe

Sfantul Gheorghe s-a nascut in Capadocia, fiind crescut de parinti crestini. Traind in secolul al IV-lea, in vremea imparatului Diocletian, a devenit comandant de oaste datorita priceperii sale in organizarea armatei si a victoriilor obtinute in luptele dificile. In anul 303, Diocletian a declansat persecutia impotriva crestinilor, iar Sfantul Gheorghe, marturisindu-si deschis credinta, a fost intemnitat si chinuit.

A suferit torturi grele, fiind tras pe roata, ingropat in var cu piatra pe piept si lovit cu sulite, insa nu a renuntat la credinta sa. La 23 aprilie 304, Sfantul Gheorghe a fost decapitat. Desi a trecut prin suferinte cumplite, trupul sau a ramas nevatamat, iar o minune a invierii unui mort l-a facut pe imparateasa Alexandra sa treaca la crestinism.

Rugaciunea catre Sfantul Gheorghe

Se spune ca rugaciunea catre Sfantul Gheorghe poate aduce implinirea dorintelor pentru cei care o rostesc, mai ales in zilele de post. Iata o rugaciune scurta spre sfantul nostru:

„O, luptatorule si biruitorule, mare Gheorghe, in nevoie si in nenorociri grabnic ajutator si cald sprijinitor, iar celor intristati bucurie nespusa, primeste de la mine (se spune numele) aceasta rugaminte a smeritului tau rob. Pazește-mă în lumea aceasta și în cea de apoi, de tot necazul și ispita, de boală și nenorocirea. Ajută-mă pe mine și pe familia mea în (se spune problema). Îți mulțumesc Sfinte Gheorghe și Te cinstesc pe Tine și Te preamăresc în veci.”

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *