Ce avea Nicolae Ceaușescu în buzunare când a fost arestat. IREAL! Toată lumea a fost uimită când a văzut

Cu toate că au trecut peste 30 de ani de la Revoluție, moment care a culminat cu moartea dictatorilor Elena și Nicolae Ceaușescu, fascinația românilor pentru foștii lideri comuniști a rămas foarte mare.

Acest fapt este de înțeles, mai ales că cei doi și-au lăsat amprenta asupra poporului român, de multe ori într-un mod nu tocmai plăcut.

În acest articol veți afla ce ascundea „Marele Cârmaci“ în buzunare, când a fost arestat, precum și ce au descoperit legiștii în gura tovarășei mame.

Ce avea dictatorul Ceaușescu în buzunare, când a fost arestat

În luna decembrie a anului 1989, mai exact pe data de 22, Elena și Nicolae Ceaușescu părăseau Capitala într-un elicopter privat, după ce au realizat că au pierdut controlul asupra poporului, iar revoluția capătă amploare.
Ce avea Elena Ceaușescu în gură, când a fost omorâtă
Deshumarea cuplului Ceaușescu a fost făcută la cererea lui Valentin, singurul copil în viață a celor doi, și la dorința lui Mircea Oprean, fostul soț al Zoiei, în iulie 2010. Cei doi s-au luptat ani de zile în instanţă pentru a afla ce s-a întamplat, după Revoluţie, cu trupurilor dictatorilor.
Atunci, experții în medicină dentară au făcut o descoperire ce i-a șocat pe mulți: femeia avea dantură personalizată!

Elena Ceaușescu avea coroană dentară din aur, care a rămas aproape intactă, purtând inițialele numelui ei. Pentru a fi siguri că este vorba despre scheletul fostei soții de președinte, la deshumare a fost chemat și un medic dentist care avea fișa dentară a Elenei, unde s-a putut observa inscripția pe care o cautau toți.

Un alt aspect ce a fost consemnat de legiști este faptul că scheletul „tovarășei mamă“ nu s-a conservat la fel de bine precum cel al soțului său. Motivul ar fi faptul că solul în care a fost îngropată aceasta era mai umed decat cel în care era Nicolae Ceaușescu.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *