Ce pensie are, de fapt, Irinel Columbeanu –

Am văzut că are un album de poze cu fiica sa lângă pat și se uită mereu la el. Un prieten am înțeles că i l-a făcut. De vorbit la telefon vorbește cu ea de două – trei ori pe săptămână.

Tot timpul îl aud vorbind de Irinuca. Știu că ea îi mai trimite bani din străinătate, dar nu am intrat în detalii mai multe să aflu ce și cum pentru că nu este treaba mea”, a declarat Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni, notează Click.

Dumitru Dragomir, despre Irinel Columbeanu: „A băgat toți banii în Columbeanit…”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit despre situația lui Irinel Columbeanu.

„În momentul când îți pui toate ouăle într-un singur coș, s-ar putea să-ți cadă coșul sau să-ți dea unul un șut în coș și să se spargă ouăle și după nu mai ai ce mânca. Așa a făcut Columbeanu. Columbeanu ce a făcut, a băgat toți banii într-o afacere, în Columbeanit și a băgat bani mulți, a băgat tot ce avea el, mai puțin casa. Dar cred că și casa a amanetat-o pentru chestia asta.

A băgat vreun milion sau două. Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi.

El nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto. Leo de la Strehaia a zis că să se însoare cu sora lui și îi dă o vilă, că vrea să-l ajute.

Eu îți spun un lucru. Toată joaca asta costă bani, gagicăreala. Fetele din ziua de azi sunt foarte deștepte, mult mai deștepte decât băieții. Băieții sunt mai tolomaci așa. Doamna Budeanu are dreptate cu ce le face la televizor. El a căzut în capcana că e Făt Frumos pentru că are și ceva bani. Te face din om neom”, a susținut fostul președinte al LPF, potrivit fanatik.ro.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *