Cine este Robert, asistentul medical care s-a stins din viaţă sub ochii soţiei. Tânărul lucra la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Târgoviște –

Moartea lui Robert a șocat o țară întreagă. Asistentul medical din Dâmbovița a decedat sub ochii soției și a copilului, la vârsta de doar 30 de ani. Iată care a fost cauza morții acestuia, de fapt!

În cursul zilei de duminică, 31 martie 2024, un bărbat din Dâmbovița, asistent medical de profesie, a murit chiar în propria casă, prbusindu-se din picioare în fața soției și a copilului lor.

Cine e Robert, asistentul medical care s-a stins din viaţă sub ochii soţiei

Robert, un asistent medical din Dâmbovița a murit subit sub ochii familiei, la doar 30 de ani. Potrivit informațiilor din cadrul anchetei desfășurate de oamenii legii, se pare că bărbatul a fost, în urmă cu o zi înainte să treacă în neființă, la Urgenţe, acuzând dureri de cap și vărsături.

Ei bine, tânărul asistent medical a murit în cursul zilei de duminică, 31 martie 2024, după ce a căzut la pământ, în fața soției și a copilului.

În urma apelului de urgență, echipajele de urgență nu au putut face nimic pentru a salva viaţa acestuia.

Lucra la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Târgoviște

Mai mult decât atât, oamenii legii au aflat că, în urmă cu doar o zi, și anume la data de 30 martie 2024, Robert a fost la Urgențe, în spitalul unde care lucra. Acesta a ajuns la unitatea medicală, după acuzând dureri de cap, vărsături şi chiar ameţeli.

Însă, în urma investigaților de care a avut parte, acesta a fost trimis acasă, medicii susținând că nu au depistat vreo afecțiune în cazul său și l-au trimis acasă.

Toți cei care l-au cunoscut pe Robert au rămas acum doar cu amintirea sa. Mai mulți colegi de-ai bărbatului au transmis mesaje în semnd e regret pentru acesta.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *