Cine este Sorin, bărbatul ucis la petrecerea cu vedete. De ce a fost ucis cu bestialitate, de fapt

Cine este Sorin Anghel, bărbatul care a fost ucis cu sânge rece la petrecerea cu vedete. Motivul pentru care a fost omorât cu sânge rece, chiar în fața partenerei lui de viață. Și-a găsit sfârșitul în mod tragic la vârsta de 41 de ani.

O petrecere ce urma să fie una de bucurie și voie bună s-a transformat într-un coșmar pentru familia lui Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, proprietar al unei firme de pază și tată a doi copii, în Padina, județul Dâmbovița.

Cine este bărbatul ucis la petrecerea cu vedete

Sorin a fost ucis cu bestialitate sub ochii șocați ai soției sale, care acum se află în stare de șoc la spital.

Incidentul tragic a avut loc în curtea unui hotel de lux, locul unde se desfășura petrecerea, și a implicat o serie de evenimente cu impact devastator asupra familiei și comunității locale. Sorin a fost atacat cu o macetă și a primit peste 20 de lovituri, în timp ce soția sa asista neputincioasă la acest act de violență. Eforturile medicilor sosiți la fața locului nu au reușit să îl salveze pe Sorin, acesta fiind găsit într-o stare critică și pierzându-și viața pe parcursul intervenției.

Surse judiciare au dezvăluit că crima a avut loc după ce soția victimei a fost jignită în timp ce dansa pe ritmuri de manele. În urma schimbului de replici și tensiunilor create, unul dintre cei trei suspecți a scos o macetă și l-a atacat pe Sorin, urmărindu-l prin întregul restaurant până în spatele tejghelei, unde l-a înjunghiat.

Rănit, Sorin a încercat să fugă, dar a fost atacat din nou în parcare, unde a fost găsit de medicii ajunși la fața locului.

Frații implicați în această crimă sunt cunoscuți ca facând parte din clanul interlop Fabian, având în trecut numeroase probleme cu legea. În timpul petrecerii, aceștia s-au filmat alături de Alex Velea, iar evenimentul s-a transformat rapid într-unul cu consecințe tragice pentru Sorin și familia sa.

Antonia, audiată după crima de la petrecerea cu vedete

După ce artistul Alex Velea a fost convocat pentru audieri în urma tragicului incident de la petrecerea cu vedete de la Hotel Belmont din Padina, și cunoscuta cântăreață Antonia va fi chemată pentru a discuta cu autoritățile în legătură cu această crimă șocantă, potrivit informațiilor furnizate de realitatea.net.

Antonia va fi convocată pentru audieri. Cu atât mai mult, este important de precizat faptul că autoritățile vor încerca să afle mai multe detalii din partea martorilor despre circumstanțele care au condus la acest tragic eveniment, într-un efort de a face lumină asupra întregii situații.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *