Cine este Virgil Chirica, milionarul găsit carbonizat în vila sa din Pipera? Acesta a lăsat în urmă un bilet tulburător

Este vestea tristă a momentului! Moartea unui celebru milionar a zguduit lumea afacerilor. Este vorba de Virgil Chirică, în vârstă de 46 de ani care a fost unul dintre partenerii de afaceri ai lui Cristi Borcea și Dan Șucu.

Moarte plănuită în secret de milionar

Descoperirea șocantă a fost făcută pe data de 4 februarie 2024 de către un apropiat al bărbatului. Cel mai probabil acesta a fost îngrijorat că Virgil Chirică nu mai răspundea la apeluri, așadar a pornit spre locuința lui cu trei etaje din Voluntari.

La etajul 1 al vilei, Virgil Chirică a fost găsit fără viață, așadar amicul său a sunat de urgență la 112. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, așadar au constatat decesul.

El este Virgil Chirică, milionarul găsit fără suflare în casă.

Milionarul ar fi plănuit de dinainte ce avea să se întâmple. El ar fi cărat în baie mai multe grătare și saci cu cărbuni, ar fi astupat cu bandă adezivă găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă, ventilatorul din tavan, dar și partea de jos a ușii de la baie, iar mai apoi a aprins focul. Pe lângă toate acestea, Virgil Chirică ar fi ingerat și mai multe pastile. Acela ar fi fost de fapt momentul în care ar fi scris pe un bilet „I am already asleep” (n.r. Sunt deja adormit). În cele din urmă, bărbatul a sfârșit intoxicat cu monoxid de carbon.

Acum, polițiștii Serviciului de Investigații Criminali Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Anchetatorii au făcut percheziții în casa milionarului, acolo unde au descoperit că în dormitorul de la etajul al doilea mai existau saci nedesfăcuți.

Cine e Virgil Chirică?

Virgil Chirică era directorul diviziei de asigurări a Porsche Finance Group.

Alături de Dan Șucu ca și investitor principal, milionarul a investit în noul ansamblu rezidențial de lux dezvoltat de familia Mihaela și Victor Olaru, lângă complexul Stejarii al lui Ion Țiriac. Blocurile cu 110 apartamente de lux ale proiectului s-au ridicat deja pe un teren pe care a funcționat, în trecut, o fermă a Întreprinderii Avicole de Stat Mihăilești din Pădurea Băneasa.

Virgil Chirică a fost înmormântat în secret.

În urmă cu doar patru ani, milionarul a mai încercat să-și ia viața în același mod, însă a fost oprit la timp de familia sa.

Atunci a fost internat la spital și urma un tratament. Până în acest moment, apropiații acestuia nu au dezvăluit moartea subită, deoarece și-au dorit discreție. Pe profilul său de Facebook acesta postase fotografii din vacanțe, sau cu mașinile preferate.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *