Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, premoniția care şochează: „Vin să ne inspecteze” –

Maria Ghiorghiu se numără printre cele mai cunoscute prezicătoare de la noi din țară.

Cunoscută pentru faptul că discută des cu extratereștrii și primește semne de sus despre viitorul românilor, aceasta a scris vineri, 22 martie, pe blogul său, că OZN-urile și extratereștrii supraveghează România.

„În această dimineață mă trezește o lumină albă și strălucitoare foarte, lumină ce-mi arată înspre Sud, un cer de noapte albastră. Pe un astfel de cer, apar mai multe umbre dense și sub diferite forme.

Erau mai multe OZN-uri cu luminile stinse, OZN-uri ce aveau formă de farfurii zburătoare, dar și alte forme triunghiulare sau chiar precum elicopterele noastre.

Aud un glas care spunea așa: „Extratereștrii! Extratereștrii vin să ne inspecteze. Ei au mai fost la noi, de mai multe ori! Extratereștrii supraveghează România, apără România!”

Și iarăși văd cu ochii închiși fiind, văd sub cerul nopții albastre mai multe OZN-uri cu luminile stinse. Prieteni dragi, am scris adeseori de la Duhul Cel Prea Sfânt despre extratereștri și OZN-urile lor. Cu adevărat dragilor, extratereștrii apără România, apără întreaga planetă Pământ, ca sa nu fie distrusă de omenire.

Extratereștrii dragilor, se vor arăta mai întâi poporului român, față către față, și-apoi întregii omeniri. De ce ? Pentru că așa a hotărât bunul Dumnezeu! România este țara aleasă ca fiind al Doilea Nou Ierusalim, iar poporul român este poporul ales, este poporul care sfințește”,  se arată în mesajul postat de Maria Ghiorghiu.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *