Creează un produs fanion in care sa fii cel mai bun

Din păcate în ziua de azi nici Facebook sau Instagram ads nu prea mai ajută, din cate observi cele mai populare localuri Sunt deținute sau promovate de influenceri.

Eu as refuza sa apelez la majoritatea, însă dacă găsești unul sau doi din zona ta care inca nu și-au vândut demnitatea, go for it. Sau nu neapărat influenceri, dar persoane cunoscute din zonă. E doar o idee.

Buna seara! Va pot ajuta eu cu ceva idei de promovare si chiar sa le punem in practica. Intamplarea face ca iubitul meu locuieste langa Ploiesti si e foarte posibil chiar sa stim locatia. Noi locuim in Bucuresti, dar in weekend-uri venim acolo.

Scrieti-mi si poate gasim o solutie impreuna. Nu intentionez decat sa va ajut si nu cred ca am vazut mesajul acesta din intamplare. Seara frumoasa!

Faceți oferte firmelor mari din Ploiești, sa le livrați masa de prânz (abonament saptamanal, lunar sau comanda de pe o zi pe alta).
Faceți oferte firmelor mari din apropiere (de exemplu, în Băicoi sunt f multe firme mari).

Puteți sa va adresati angajaților sau conducerii, poate cei din conducere sunt interesați sa ofere prânzul angajaților.
Faceți oferte pentru evenimente (nu neapărat nunti, pot fi doar petreceri) și distribuiți-le în cutii postale, în cartiere de blocuri, sa dați cât mai multe în timp scurt.

Fără reclama susținută este greu sa aveți continuitate. Trebuie să vă faceți un cerc de clienți care sa revină tot timpul sau periodic la dvs.

Restaurantele de la țară pe care le știu și care au rezistat în timp nu se bazează pe clienții din localitate, care nu se înghesuie la mănânce la restaurant. Au aplicat diverse strategii pentru a avea clienți permanenți: au făcut oferte bune pentru catering la prânz peste tot unde sunt grupuri mai mari de oameni (primărie, CAR-ul local, toate firmele din localitate și cele care sunt temporar în zonă cu muncitori, școală, grădiniță, ocolul silvic, cam peste tot pe unde le-a trecut prin minte); au făcut oferte pentru mici evenimente – botezuri, zile de naștere, aniversări de căsnicii, etc pe care le-au organizat impecabil cu decorațiuni, muzică, tot ce a fost nevoie;

Au găsit ceva bun de mâncare cu care să iasă în față și acum au clienți care vin la ei de mai departe pentru asta. Poate fi ceva mai puțin obișnuit – pulpă de rață, păstrăv la folie, curcan, de-ale porcului preparate ca pe vremuri, poate un desert deosebit. Sau chiar ceva obișnuit, dar gătit într-un mare fel.

Iar dacă are și o poveste mâncarea aceea (sarmale sunt într-o oală de lut renumită în zonă, clătitele sunt cu o dulceață nemaipomenită de fructe din grădina proprie sau cu o dulceață exotică, un anumit fel de mâncare e servit într-o porție uriașă, ca să te saturi dintr-un singur fel dacă ești în grabă.

Știu pe lângă Sibiu o ciorba șoferului servită într-un castron mare cât o fructieră, pentru care opresc de fiecare dată când trec pe acolo) e o mai mare șansă să ți se ducă vestea dincolo de marginea satului.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *