Cristina Ciobănașu dezvăluie planurile de căsătorie –

Cristina Ciobănașu, cunoscuta prezentatoare de la Happy Channel, a făcut în sfârșit anunțul mult așteptat despre căsătorie după doi ani de relație cu iubitul ei, Alexandru. Surpriza este una de proporții, iar fanii sunt nerăbdători să afle mai multe detalii despre planurile cuplului.

Cristina Ciobănașu și anunțul căsătoriei:
După o relație de doi ani cu Alexandru, Cristina Ciobănașu a decis să împărtășească vestea cea mare. Așteptarea pentru un inel de logodnă este una plină de emoție, iar Cristina a dezvăluit că iubitul ei i-a dăruit două inele, dar niciunul nu este de logodnă. Cu toate acestea, ea așteaptă momentul în care va primi marea întrebare și va putea purta cu mândrie rochia de mireasă.

„Am primit 2 inele, dar niciunul de logodnă, așa că aștept! El așa mă amenință. A zis că dacă aș bănui, nu ar mai avea farmec…Oricum, este în plan! A zis: «De nevastă oricum te iau!»”, a marturisit Cristina Ciobănașu pentru playtech.ro. Discretă în ceea ce privește relația sa, vedeta de la Happy Channel nu postează des imagini cu Alexandru Mureșan.

Cristina Ciobănașu și gestul impresionant al iubitului ei:

Pe lângă așteptarea pentru un inel de logodnă, Cristina Ciobănașu a fost impresionată de un gest făcut de iubitul ei, Alexandru Mureșan. Medic stomatolog de profesie, Alexandru i-a făcut cadou un lanț cu pandantiv de la un brand renumit, achiziționat din Statele Unite ale Americii, demonstrându-i astfel dragostea sa prin gesturi mărunte, dar pline de semnificație.

„Îmi plac inelele și am și primit niște bijuterii frumoase de la Alex. Prima bijuterie pe care am primit-o a fost un lanț cu pandantiv tip diamant de la Tiffany’s, nu mă așteptam. Mă uitam la pungă și l-am întrebat dacă este sănătos la cap, ce a fost în capul lui… Nu mi-a venit să cred! A fost o mare nebunie, pentru că a făcut un gest impresionant”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru sursa menționată anterior.

Prin urmare, fanii și admiratorii Cristinei Ciobănașu așteaptă cu sufletul la gură următoarele detalii despre planurile de viitor ale cuplului, fiind martori la o poveste de iubire demnă de un basm modern.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *