Cum arată Cornelia, dansatoarea maneliștilor! Îți mai aduci aminte de ea? Vedeta făcea furori în anii 2000 –

Cornelia, dansatoarea maneliștilor, are 56 de ani, dar arată extrem de bine. Femeia făcea furori în urmă cu 24 de ani, iar fanii îi duc deja dorul.

Cornelia, dansatoarea maneliștilor, a postat un filmuleț pe rețelele sociale în care apare în mai multe ipostaze. Aceasta este aranjată și machiată extravagant. 

Cum arată Cornelia, dansatoarea maneliștilor

În lumea vibrantă a muzicii manele, Cornelia devine un simbol al libertății și senzualității la orice vârstă. La 56 de ani, în loc să se retragă în discreție, ea reușește să transforme orice scenă într-un loc de expresie și pasiune.

Cu toate că anii au trecut peste ea, Cornelia refuză să-și piardă strălucirea și vitalitatea. Îmbrăcată în tinute sumare, ea dansează cu grație și încredere pe ritmurile incendiare ale muzicii manele. Nu doar că își etalează formele, ci și își îmbrățișează vârsta cu mândrie, demonstrând că frumusețea și pasiunea nu cunosc limite de vârstă.

Astfel, Cornelia devine nu doar o dansatoare de manele, ci o figură emblematică a îndrăznelii și a încrederii în sine, arătând lumii că vârsta este doar un număr și că fiecare moment poate fi trăit intens și cu pasiune.

„Cornelia, faci parte din copilăria mea,” a reacționat unul din internauți la filmulețul postat de Cornelia pe pagina de TikTok.

@corneliacory0

♬ sunet original – AMMA Studio TV – AMMA Studio TV

Cornelia a recunoscut: „Genele mele sunt naturale!”

Cornelia a recunoscut că multe din trăsăturile sale sunt naturale, inclusiv genele. 

„Eu eram balerină la ansamblul <>. Am mers într-un turneu în Moscova. Acolo am văzut o balerină rusoaică şi am întrebat-o cum şi le face. Există un rimel rusesc compact, nu este lichid. Acelaşi rimel îl folosesc de ani de zile. Îmi ia cam jumătate de oră (să mă machiez – n.r.)”, spunea Cornelia într-o emisiune televizată difuzată cu mulți ani în urmă.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *