Cum să atragi BANII în funcţie de ZODIA în care te-ai născut

Astrologii sugerează folosirea unor calități personale specifice fiecărei zodii pentru a câștiga ușor mai mulți bani. Folosește cele mai bune trăsături ale semnului tău pentru a-ți spori veniturile sau pentru a-ți face șeful să te remarce. În acest fel, ai putea să-ți mărești contul bancar cu ușurință, dacă știi ce trăsătură din horoscop să o pui în valoare.

Iată care sunt sfaturile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători şi Pești.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Pentru ca un Berbec întreprinzător să aibă performanțe bune și să câștige mai mulți bani, trebuie să găsească noi modalități de a fi în frunte.

Dacă un Berbec simte că nu împinge limitele sau nu face anumiți pași, este posibil să se simtă copleșit în poziția sa și inferior. Care sunt recomandările pentru Berbec? Lucrați pentru start-up-uri unde vă puteți crea propria nișă. Startup-urile îi oferă Berbecului spațiul necesar pentru a face lucrurile în felul lor și pentru a încerca noi tehnologii.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Dacă cineva vrea să învețe cum să facă mai mulți bani, acela este un Taur. Taurii își găsesc fericirea în reprezentările tangibile ale bogăției, cum ar fi hainele noi, bijuteriile și conturile lor bancare. Sentimentul tău de valoare la locul de muncă este legat de salariul tău, așa că nu te simți stânjenit sau egoist dacă te decizi să îți abordezi șefii în legătură cu o promovare, un bonus sau avantaje.

Taurul știe cum să rămână pe poziții, așa că folosește această duritate inerentă pentru a obține ceea ce îți dorești la locul de muncă. Un alt lucru care îi avantajează pe Taur la locul de muncă este abilitatea de a ști când să ceri o promovare. Nu vă bazați pe șansă pentru că sunteți puternic – insistați asupra schimbărilor și îmbunătățirilor.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt excelenți comunicatori și, de obicei, sunt capabili să găsească un teren comun pe orice subiect cu aproape toată lumea. Acestea sunt abilitățile pe care Gemenii ar trebui să se bazeze, deoarece munca nu este doar despre cifre și termene limită – este vorba despre oameni. Conectarea cu colegii tăi și consolidarea conexiunilor profesionale vor da roade în cele din urmă.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii sunt persoane foarte emoționale care adesea își lasă emoțiile să stea în calea chestiunilor practice. Dacă acest semn se simte prea încrezător în ceva, rezultatul va fi o viziune extremă de tunel. De aceea, este în interesul Racului să învețe cum să echilibreze emoțiile și logica.

Dezvoltarea unei atitudini mai analitice la locul de muncă este o cale cheie spre succes. Să-ți iubești propria casă este, de asemenea, un aspect cheie; discută despre posibilitățile de lucru la distanță, care îți pot face viața mai ușoară și te pot face mai fericit și, prin urmare, mai bun la locul de muncă.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este un semn care atrage întotdeauna atenția, dar când vine vorba de cariera ta, asigură-te că oamenii îți acordă atenția potrivită. Oamenii te vor iubi pentru personalitatea ta statuară și pentru natura ta carismatică, dar trebuie să te vadă și ca pe o persoană muncitoare.

Nu vă ocupați de sarcini „ușoare” la locul de muncă. Luați inițiativa. Poate că sunteți preferatul tuturor, dar oamenii vă iau totuși în serios. De asemenea, vă puteți folosi caracterul regal pentru a crea în jurul dumneavoastră contacte bune care vă vor ține la curent cu privire la cursuri de formare, promovări și noi oportunități de angajare.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele nu au nevoie ca cineva să le spună să muncească mai mult – la urma urmei, munca grea poate fi slăbiciunea unei Fecioare. Spre deosebire de Taur, care își găsește sentimentul de valoare și stima de sine în salariu, Fecioarele găsesc acest sentiment în productivitatea lor.

O Fecioară nesigură de sine se va suprasolicita în încercarea de a-și dovedi valoarea, iar acest lucru poate avea un impact negativ. Este important să vă urmăriți cât mai obiectiv performanța la locul de muncă. Țineți jurnale de vânzări sau de clienți mulțumiți, sau cât timp vă ia să finalizați un proiect.

Documentarea valorii dumneavoastră pentru companie vă va ajuta să fiți îndrăzneț atunci când va trebui să cereți o mărire de salariu sau o promovare. Dar folosește-ți mintea analitică puternică și pentru a elimina munca redundantă pe care ai făcut-o pentru tine însuți, într-un efort de a te simți mai util. Dosarele dvs. nu trebuie să fie aranjate în ordine alfabetică, cronologică și nu trebuie să fie colorate.

Marele mijloc al zodiacului, Balanța uită adesea să își pună nevoile pe primul loc. Balanțele se străduiesc să facă pace între ceilalți oameni, iar uneori acest lucru le face să fie altruiste până la vinovăție.

Dacă vrei să câștigi mai mulți bani, trebuie să îți concentrezi viziunea asupra ta și să fii proactiv. Te rog să iei o decizie – orice decizie. Cel mai bun mod în care Balanțele pot avansa la locul de muncă este să nu mai încerce să satisfacă pe toată lumea. Găsește-ți vocea și nu-ți fie teamă să îi lași pe oameni să o audă! Afirmați-vă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Competitivi și inspirați de frică, Scorpionii se pot afla adesea în dezacord cu colegii de muncă care nu împărtășesc aceeași opinie sau cu cei pe care îi consideră potențiali concurenți. Cel mai bun mod de a avea performanțe mai bune la locul de muncă – și, sperăm, de a câștiga mai mulți bani – este să folosiți această competitivitate într-un mod constructiv și pozitiv.

Datorită naturii dvs. beligerante, probabil că vă pierdeți adesea cumpătul, fie că vă gândiți sau nu la asta. Fă un efort să zâmbești un pic mai mult și să fii mai prietenos pentru a-ți atenua asertivitatea. Fie că vă place sau nu, oamenii sunt mai predispuși să îi recunoască și să îi recompenseze pe cei pe care îi găsesc plăcuți sau prietenoși.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru Săgetător, nu ar trebui să fie prea dificil să vă creșteți puterea de câștig. Spre deosebire de Scorpioni, Săgetătorii sunt în mod natural foarte politicoși și prietenoși; pur și simplu iubesc oamenii. Folosește această căldură și bunătate pentru a-ți face cât mai mulți prieteni în industria ta.

Profitați de întâlnirile sociale, cum ar fi happy hours, strângeri de fonduri și ieșiri ale companiei. Săgetătorii sunt foarte înțelepți și lucrează bine atunci când vine vorba de întâlniri, servicii pentru clienți sau muncă academică.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii se descurcă adesea bine cu banii pentru că sunt de obicei foarte atenți și responsabili. Capricornii sunt făcuți pentru antreprenoriat, datorită aspirațiilor lor mari, naturii lor harnice și abilităților lor de a face bani. Cu toate acestea, există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri; Capricornii pot fi adesea prea pretențioși și serioși, ceea ce îi face să se concentreze mai mult pe lumea interioară. Fiți mai conștienți de mediul de lucru, astfel încât să știți ce este cel mai important în acel moment.

Capricornii pot fi, de asemenea, încăpățânați și trebuie să vă amintiți că dacă munciți din greu în direcția greșită nu veți ajunge nicăieri. Folosește-ți marea capacitate de a munci din greu în locurile potrivite. În plus, Capricornii trebuie să facă mai mult lucru în echipă și să construiască echipe.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt foarte inteligenți, creativi și inspirați. Poți fi un mare lider în profesia ta, deoarece îți pasă și știi cum să satisfaci fiecare persoană.

Poți fi cel care duce compania la următorul nivel și ești recompensat pentru asta. Cu toate acestea, trebuie să fii atent. Aveți mare grijă să nu trebuiască să vă salvați în mod constant colegii de muncă sau să fiți învinuit de șefii dvs. pentru ceva ce nu ați făcut.

Pești (19 februarie – 20 martie)

La fel ca Balanța, Peștii se preocupă profund de bunăstarea celorlalți. Acest incredibil simț al compasiunii poate fi un lucru minunat, dar poate fi și destul de dificil. De exemplu, atunci când un coleg de-al tău are o zi proastă, este posibil să îi simți sentimentele ca și cum ar fi ale tale.

Peștii trebuie să mențină un sentiment de individualitate la locul de muncă pentru a reuși și a prospera. Cel mai bun mod pentru un Pești de a avansa în orice poziție este să aibă mai multă grijă de ei înșiși, să aibă încredere în intuiția lor și să vorbească mai mult.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *