Cum și-a dat seama Teo Trandafir că este înșelată: „Pe mine poți să mă înșeli liniștit!” Și-a deschis sufletul în fața Ilincăi Vandici –

Teo Trandafir, dezvăluiri de senzație, în cadrul podcast-ului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici! Iată ce a mărturisit Teo despre relațiile sale amoroase care au eșuat și despre modul în care a gestionat situațiile dificile din viața sa.

Invitată în cadrul podcast-ului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici, Teo Trandafir a dezvăluit diverse aspecte despre vastă să carieră în televiziune, dar și detalii de senzație din viață personală. Îndrăgita vedetă a vorbit deschis chiar și despre relațiile sale amoroase și despre motivele pentru care acestea au eșuat.

Aflată față în față cu Ilinca Vandici, în cadrul podcast-ului „Te ascult”, Teo Trandafir și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri uluitoare atât despre carieră să, cât și despre cele mai importante

și dificile momente din viață personală, care i-au marcat existența. Cele două îndrăgite și apreciate prezentatoare TV vor reveni pe micile ecrane din 11 martie, la Kanal D2, cu o nouă emisiune de divertisment, plină de informații fresh și asezonată cu umor și spontaneitate, intitulată “Follow us!”.

Întrebată de către Ilinca Vandici ce anume nu a mers în relațiile sale anterioare și a dus la despărțire, Teo Trandafir a mărturisit că de fiecare dată altceva.

În ciuda faptului că vedetă a acordat partenerului ei multă libertate și nu a fost niciodată posesivă sau geloasă.

„De fiecare dată altceva! Uneori n-a mers pentru că el era foarte…

e în continuare… cu piciorul în prag! Nu, noi nu facem asta! Alteori pentru că nu-mi era fidel! Eu nu mă prind de chestia asta cu fidelitate! Pe mine poți să mă înșeli liniștit! N-am nicio treaba! Oricum, repet… nu caut! La un moment dat am simțit eu că se întâmplă neîntâmplata! Era el așa cumva… mai cu capsa pusă! Parcă mi s-a părut mie! Parcă vorbea mult la telefon, parcă nu vorbea în casă la telefon! «Ești nebună! Dacă ai luat-o și tu fetiță… ultima reprezentanta pe care o știu eu… dacă și tu ai început să-ți pui întrebări de astea înseamnă că lumea s-a întors cu fundul în sus» și era adevărat!

Am crezut foarte greu! Dar am ajuns să mă obișnuiesc și cu asta! Mi-a zis el! Lipsise de acasă trei zile și nu l-am întrebat nimic când s-a întors! Și la un moment dat cred că l-am întrebat, dar nu îmi aduc aminte și n-a avut o justificare…

nici asta nu m-ar fi deranjat, crede-mă! Lasă că trecem peste! Avem o viață împreună, vom drege! Dar n-am dres-o! Eu am așteptat s-o dregem și n-am făcut nimic am așteptat și la un moment dat am intrat în panică! Și o femeie când intră în panică indiferent de sexul ei biologic devine armă mortală și cred că ai trăit momentul în care ce era al tău trebuia să fie al tău! Dar sunt lucruri atât de demult trecute și atât de relaxant privite acum încât am început să nu mă mai gândesc la asta!”, a declarat Teo Trandafir.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *