Cum și-a prevestit moartea Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu. Marymar, iubita manelistului, a postat dovada pe contul său personal de Instagram: „A prevestit ziua de 29 aprilie în urmă cu opt luni”

Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, și-a prevestit moartea. Micuțul a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu șapte luni, iar de pe patul de spital a știut că ceva se va întâmpla pe data de 29 aprilie, ziua în care băiețelul a decedat. Iată ce a postat Marymar în secțiunea InstaStory!

Nepotul lui Tzancă Uraganu și-a prevestit moartea

Tzancă Uraganu trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce nepotul său a pierdut lupta cu o boală cumplită, cancerul.

Potrivit  Cancan, micuțul a luptat cu această boală nemiloasă timp de șapte luni, însă, din nefericire, organismul său a cedat. Familia se pregătește acum de înmormântare, iar Alina Marymar, iubita lui Tzancă a postat un mesaj emoționant pe contul său personal de Instagram.

Marymar a postat un video, în secțiunea InstaStory, în care micuțul Lucas susținea că o minune va avea loc pe data de 29 aprilie. Videoclipul a fost realizat în urmă cu opt luni, atunci când Lucas a fost diagnosticat cu cancer.

„Să știe toată lumea. Lucas este un sfânt! A prevestit ziua de 29 aprilie în urmă cu opt luni.

Minunea mea”, a scris Marymar, în secțiunea InstaStory.

Iubita lui Tzancă Uraganu este devastată de durere și susține că prin Lucas a simțit pentru prima dată ce înseamnă iubirea de a avea un copil, deși acesta îi era doar nepot. Marymar a postat mesajul emoționant pe contul său de Instagram și a mărturisit că nu-l va uita niciodată pe nepoțelul ei iubit.

„Toată viața mea cât voi trăit pe acest pământ TE VOI IUBIIIIII LA FELLL!!!!!!! Prin tine am simțit sentimentul și iubirea de a avea copil chiar dacă erai nepot!!! Primul meu copil! Frumusețea și bunătatea din sufletul tău nu va mai exista niciodată la nimeni !”, a scris Marymar, pe Instagram.

Tzancă Uraganu a amânat botezul băiețelului său

Botezul ar fi urmat să aibă loc pe data de 14 mai, însă artistul și-a anunțat fanii și apropiații că acesta va fi amânat. În postarea sa, Tzancă Uraganu a vorbit și despre starea critică în care se afla nepotul său în acel moment.

Artistul a dezvăluit faptul că nepotul său, Lucas, în vârstă de opt ani, se afla într-o stare critică. Cu toate acestea, destinul a fost nemilos, iar micuțul a pierdut lupta împotriva bolii, aducând un profund regret în sufletele celor dragi lui.

„Cu durere în suflet, vă anunț că botezul băiatului meu pe data de 14 mai s-ar putea mai mult ca sigur să fie amânat! Un nepoțel al nostru este într-o stare critică și Dumnezeu știe ce se mai poate întâmpla! Revin cu un live în această seară sau mâine.

Menționez că se amână 100%! Vă mulțumim pentru mesajele voastre… e un copil de 8 anișori care e nepotul nostru, e vărul fetiței mele Anastasia! Și exclus să mai aibă loc botezul pe data aceea… din păcate așteptăm o minune de la Dumnezeu!”,   a scris Tzancă Uraganu, în urmă cu o săptămână pe  Facebook.

Cum și-a prevestit moartea Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu: „A prevestit ziua de 29 aprilie….” 😭😭😭

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *