De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care nimeni nu se aștepta

Există nenumărate lucruri pe care le facem fără a ne gândi prea mult la ele, însă, dacă am verifica mai atent, ele au în spate nenumărate tradiții și superstiții fascinante.

De exemplu, probabil că faptul că lăsăm ușa de la baie deschisă este un lucru pe care îl considerăm a fi extrem de banal și pe care îl facem mai tot timpul. Cu toate aceastea, potrivit Feng Shui, el este o greșeală uriașă!

O mulțime de români sunt fascinați de tradițiile Feng Shui, care ne promit o viață plină de fericire și prosperitate, dacă ne armonizăm mediul înconjurător cu energiile ce ar circula în jurul nostru.

Poate că deja avem rude, sau prieteni, care utilizează unele culori prin casă, sau își aranjează mobila într-un fel anume, potrivit sfaturilor Feng Shui. Însă nu foarte lume știe că ușa de la baie este mult mai importantă în această antică tradiție chineză decât am crede.

Iar motivul pentru care Feng Shui ne spune că trebuie să ținem închisă ușa de la baie este unul simplu! Se pare că datorită fluxului constant de apă din baie, energia este „drenată” din casă. Astfel, pentru a stopa problema, suntem săftuiți să ținem ușa închisă, iar capacul toaletei nu trebuie lăsat ridicat niciodată.

Iar pentru cei care ignoră acest sfat, însă doresc să elimine cumva energiile negative acumulate datorită ușii deschise, există câteva sfaturi pe care Feng Shui le oferă. În primul rând, putem ține în baie obiecte în culor specifice elementelor. Mai precis, este vorba despre maro, roșu, verde, galben, sau chiar și portocaliu.

De asemenea, ni se mai spune că dacă avem perdea de duș, sau un covor în baie, să le evităm pe cele transparente. În plus, ar fi ideal să nu folosim culoarea albastru prea mult. Iar un ultim sfat pentru a contracara energia negativă din baie este să ținem acolo o plantă, sau măcar imaginea unei plante.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *