Detaliul incredibil care nu s-a văzut la înmormântarea Mioarei Roman! Oana Roman, sfâșiată de durere când și-a luat adio de la mama ei

Moartea Mioarei Roman a adus multă suferință în jur, cei care au cunoscut-o fiind profund îndurerați de pierderea ei. Însă, cele mai marcate de acest eveniment sunt fiicele sale, Catinca și Oana Roman.

Oana Roman a fost sfâșiată de durere când și-a luat adio de la mama ei

Luni, după slujba de înmormântare, ținută la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, Mioara Roman a fost condusă spre cimitirul Reînvierea de membrii familiei, prieteni, vedete, dar și de oameni obișnuiți.

Întreaga zi a fost una plină de durere pentru Catinca și Oana Roman, însă momentul în care trupul mamei lor a fost coborât în groapă a reprezentat cel mai sfâșietor moment pentru cele două.

Pe tot parcursul slujbei funerare și în drumul spre cimitir, fiicele Mioarei Roman au fost nedezlipite de coșciug, iar în momentul în care s-au despărțit pentru totdeauna de mama lor, Oana Roman a izbucnit

în lacrimi, în timp ce sora ei se stăpânea cu greu.

În imaginile de la cimitir se poate observa că Oana privea, cu un mare gol în suflet și cu lacrimi în ochi, groapa în care a fost depus sicriul mamei sale. Însă, în tot acest timp, a fost susținută de un apropiat.

Ce a făcut Catinca Roman când mama ei a fost coborâtă în groapă

De asemenea, wowbiz.ro informează că vedetei i-a fost alături și fiica ei, Isa, care a fost, și ea, vizibil afectată de pierderea bunicii ei, la care mergea des în vizită, împreună cu Oana Roman.

În tot acest timp, Catinca Roman a stat la distanță de mormântul Mioarei, posibil din cauză că nu a putut suporta să privească dureroasa scenă a îngropării sicriului.

Femeia a fost înmormântată într-un sicriu alb, la fel ca florile de la ceremonia funerară. Totul a fost ales de către Oana, care a fost ajutată de Gabriela Lucuțar la organizarea întregului eveniment.

„Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate importantă.(…) Pentru funerarii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe”,  a dezvăluit Gabriela Lucuțar.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *