Doliu pentru Carmen de la Sălciua! Unul dintre cei mai buni prieteni a fost găsit fără suflare în casă! Este vorba despre un cunoscut cântăreț de muzică populară

Prietenul lui Carmen de la Sălciua, Mile Povan, a fost găsit fără suflare în propria lui casă, din Arad. Teribila descoperire a fost făcută chiar de către fratele cântărețului de muzică populară, care a decis să-l caute acasă, după mai multe apeluri telefonice la care nu a răspuns.

Mile Povan a fost găsit mort de fratele său

Cu o seară înainte de deces, cântărețul ar fi fost la urgențe, întrucât avea o stare accentuată de rău, însă medicii au considerat că nu este cazul să-l interneze, trimițându-l acasă.

Odată ajuns la locuința lui, Mile Povan nu a mai răspuns la telefon, ceea ce l-a făcut pe fratele său să se îngrijoreze din ce în ce mai tare. În cele din urmă, acesta s-a dus acasă la artist pentru a vedea ce face, însă ușa era încuiată și nimeni nu dădea vreun semn să o deschidă.

Văzând că totul devine din ce în ce mai suspect, fratele cântărețului a spart ușa, fără a mai sta pe gânduri, iar când a intrat în casă l-a găsit pe Mile zăcând mort.

„ Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”,  declară vecinii, conform fresh24.ro.

Carmen Sălciua este îndurerată de moartea lui Mile Povan

La aflarea veștii morții lui Mile, prietenii și colegii lui au avut parte de un mare șoc, regretând profund că artistul s-a stins din viață atât de devreme. Printre cei care și-au exprimat durerea în mediul online se numără și Carmen de la Sălciua, care s-a arătat foarte afectată de ceea ce a putut să i se întâmple bunului său prieten.

„Dumnezeu să te ierte, Mile Povan! Pentru toți colegii a venit ca un fulger această veste! Cât de tânăr și cât de talentat! Ce scurtă-i viața, Doamne… Nu știi, efectiv, ce aduce ziua de mâine!”,  a scris cântăreața pe Instastory.

De asemenea, pe această cale, Carmen a ținut să tragă un semnal de alarmă, îndemnându-i pe oameni să fie mai buni și, în loc să împrăștie ură, să le ofere înțelegere și compasiune celor din jur, căci viața este foarte scurtă.

„Să nu ne mai dușmănim, să ne prețuim unii pe alții cât suntem în viață, că nu știm ziua, nici ceasul! E loc sub soare pentru toată lumea!”,  a mai transmis Carmen de la Sălciua.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *