Ea e studenta de la Medicină omorâtă cu sânge rece de iubit. Tânărul a ucis-o din gelozie, cu mai multe lovituri de cuțit –

O studentă de la Medicină a fost omorâtă cu bestialitate. Motivul? Gelozia! Tânăra, în vârstă de 21 de ani, a fost înjunghiată cu brutalitate, iar principalul suspect este nimeni altul decât iubitul său.

Ea este tânăra de la Medicină care a fost omorâtă de iubită

Tânărul, identificat ca fiind Mirel Dragomir, este și el student la Medicină și fiul proprietarei apartamentului în care s-a petrecut tragedia. El este originar de la Pojejena, Caraș-Severin, potrivt opiniatimisoarei.ro

Chiar în aceste momente, tânărul este audiat de oamenii legii, mai exact de către ofițerii din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale.

Cei doi erau împreună de aproximativ un an și păreau să trăiască o poveste de dragoste frumoasă. Cu toate acestea, o scânteie de gelozie a transformat brusc relația într-un coșmar cu un final înfiorător!

Crima a fost comisă după o ceartă între cei doi. Tânărul nu a mai ținut cont de nimic și a ucis-o cu bestialitate.

Stundeta, care era din Baia de Aramă, județul Mehedinți, locuia în apartamentul în care a fost găsită moartă cu alte două colege. Descoperirea tragică a fost făcută de fetele respective, după ce au venit acasă și au găsit ușa încuiată.

În momentul în care au reușit să pătrundă în locuință, au fost întâmpinate de o scenă șocantă: colega lor întinsă pe pat, fără suflare, cu pete de sânge pe haine.

Polițiștii au intervenit rapid la fața locului, în urma alertei date de celelalte două colege, și au reușit să-l rețină pe presupusul criminal. Investigațiile sunt în plină desfășurare, iar autoritățile încearcă să afle circumstanțele exacte care au condus la această tragedie cutremurătoare.

O femeie a fost ucisă de soț

O femeie, în vârstă de 53 de ani, din Botoșani a fost descoperită înjunghiată mortal în scara blocului său, în urma unui conflict cu soțul ei.

Victima, a cărei identitate nu a fost încă dezvăluită oficial, era cunoscută ca având un ordin de protecție împotriva soțului său, însă acesta nu a împiedicat tragedia să se producă. Potrivit informațiilor preliminare, femeia se întorcea de la serviciu când a fost atacată în scara blocului în care locuia.

Fiica sa, în vârstă de 18 ani, a devenit martora cutremurătoare a scenei de groază când a găsit-o pe mama sa într-o baltă de sânge.

Tânăra a sunat imediat la serviciul de urgență 112, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe mama ei.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *