Era sigură că va muri”. Tânără de 22 de ani, lovită de mașină și târâtă două străzi, în timpul unei lupte dintre două grupări mafiote –

Ellie Bentley, în vârstă de 22 de ani, o britanică mutată în SUA, a fost prinsă în lupta dintre două grupări mafiote. Ea a fost lovită de o mașină și târâtă de vehicul două străzi, în timpul schimbului de focuri din St. Louis, potrivit New York Post.

Femeia a rămas cu mai multe oase rupte și a trebuit să fie supusă mai multor intervenții chirurgicale. Ea și-a petrecut două săptămâni recuperându-se la terapie intensivă și, deși rănile au fost grave, a supraviețuit.

„Era destul de sigură că va muri când a fost târâtă sub mașină”, a declarat avocatul fetei, Ben Tobin.

Poliția din St. Louis au declarat pentru presă că un bărbat de 35 de ani a deschis focul, rănind un bărbat de 25 de ani, care a fost transportat de urgență la spital. Dionte Taylor, în vârstă de 25 de ani, șoferul care a lovit-o pe tânăra de 22 de ani, a fost arestat, potrivit poliției. 

Polițiștii cred că scandalul a început după ce una dintre grupări a încercat să intre în mașina greșită. Fata ieșea din casă în momentul în care au început împușcăturile. S-a ascuns după o mașină pentru ca încerca să se ferească de gloanțe, când a fost lovită și agățată de vehicul.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *