Facebook și Instagram au probleme din nou. Rețelele Meta au picat în aproape toată lumea

Rețelele de socializare ale Meta, Instagram și Facebook, au probleme din nou în SUA, Marea Britanie și în unele zone din Europa și Asia, informează Mirror.

Facebook și Instagram au picat din nou

Platforma Downdetector arată că peste 1.500 de persoane au raportat probleme în ultimele 24 de ore, inclusiv cu trimiterea și primirea de mesaje pe Messenger.

Unii utilizatori ai aplicațiilor au spus că nu reușesc să trimită mesaje, destinatarii nu pot să răspundă, iar alții primesc mesajul „indisponibili pentru prieteni”.Alți utilizatori au raportat că nu pot vedea story-urile fără să caute persoanele respective pe Facebook și Instagram.

După ce Facebook și Instagram au picat în mai multe zone, utilizatorii au început să se plângă pe rețeaua lui Elon Musk, X (fosta Twitter), de problemele pe care le întâmpină.

„Facebook a căzut din nou”, a scris un utilizator.

„Liniștiți-vă, băieți, Facebook a căzut din nou”, a adăugat altul.

„Ugh, serios??! Din nou!!!! Nu e de mirare că videoclipurile mele nu vor să fie redate!”, a mai scris cineva.

La începutul lunii martie, rețelele de socializare Facebook, Instagram și Threads au fost nefuncționale mai bine de o oră. Utilizatorii rețelelor de socializare au fost deconectați, iar orice încercare de a se reloga a fost un eșec.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *