Florin Salam, ridicat de poliție și dus la audieri. Ce acuzații i se aduc manelistului

Florin Salam a fost reținut joi dimineață de poliție într-un dosar de înșelăciune. Celebrul cântăreț a fost dus la audieri după ce în ultima perioadă s-a confruntat cu mai multe probleme cu legea.

Florin Salam a fost ridicat, joi, 8 februarie, de polițiști de acasă, cu mandat, și dus la audieri, la Târgoviște, informează digi24.ro. Celebrul cântăreț de manele a fost reținut într-un dosar de înșelăciune, după ce doi miri l-au reclamat că l-au plătit pentru a cânta la nunta lor, dar acesta nu și-a mai onorat angajamentul.

Florin Slama a ajuns în dimineața zilei de joi la Poliția Târgoviște, după ce a fost săltat de polițiști. Potrivit informațiilor, acesta ar fi fost citat de mai multe ori să se prezinte la audieri, dar pentru că nu a mers niciodată, autoritățile au pus în executare un mandat de aducere la audieri.

Manelistul este acuzat că ar fi primit o sumă mare de bani de la doi miri pentru a le cânta la nuntă, iar acesta nu și-a respectat angajamentul. Reclamații din acest dosar au făcut plângere la poliție, demostrând că i-au plătit 5.000 de euro, dar nu au semnat niciun contract, pentru că s-ar fi bazat pe notorietatea lui.

Potrivit adevarul.ro, păgubiții au dovezi consistente că manelistul i-ar fi înșelat, chiar și un videoclip înregistrat chiar de Florin Salam, în care confirmă participarea sa la nunta programată pentru 21 august 2021, la Târgoviște.

De asemenea, avocatul reclamantului susține că există conversații pe WhatsApp și fotografii cu Florin Salam, dar și alți martori prezenți la întâlnire.

Victima spune acum că dorește doar să își recupereze suma plătită inițial, respectiv cei 5.500 de euro. Pe lângă aceastea, ei ar fi trebuit să-i mai ofere încă 2.000 de euro, după eveniment.

Acuzațiile vin la scurt timp după ce, pe data de 16 ianuarie, a ajuns la audieri la Secția 1 de Poliție din Bulevardul Lascăr Catargiu, în calitate de martor, fiind acuzat de o tânără că a lovit-o în camera de hotel.

La acel moment, el a declarat că nu o cunoaște pe fata în vârstă de 23 de ani.

„Nu am cunoscut-o niciodată, credeți-mă, a venit cu un băiat și băiatul acela a plecat și a lăsat-o pe acolo. Și nu a lăsat-o bine, că nu trebuia să rămână cu mine”. Întrebat dacă acel băiat era un proxenet, cântărețul de manele a spus: „Nu… A venit cu un băiat, nu știu. Eu eram acolo. Ei au venit la mine pe parcurs și au înscenat tot, au vrut să facă chestia asta, să se ridice pe spatele meu sau să îmi ceară bani”, spunea Florin Salam la acel moment.

În plus, Florin Salam a ținut să precizeze că mulți „îi vor răul”, dar se abține din a oferi mai multe detalii. El nu a exclus nici posibilitatea de a fi șantajat.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *