Gabriela Cristea, cadou inedit din partea lui Tavi Clonda . „Nou membru la noi acasă” –

Gabriela Cristea a fost surprinsă recent cu un cadou inedit din partea lui Tavi Clonda.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea showbiz-ului autohton. După aproape 5 ani de la căsătoria lor, prezentatoarea TV și artistul sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi și se bucură de familia lor, care include cele două fiice ale lor.

Pentru a demonstra afecțiunea pe care o au unul pentru celălalt, Tavi Clonda și Gabriela Cristea își exprimă mereu sentimentele de iubire, dar își pregătesc și surprize reciproc.

Gabriela Cristea, cadou inedit din partea lui Tavi Clonda

Artistul a surprins-o recent pe partenera sa cu un cadou special, împărtășind cu fanii de pe internet gestul său romantic.

„Nou membru la noi acasa!!! Soție fericită, viață fericită”, a scris Tavi Clonda, într-o postare pe Instagram.

În același mesaj pe rețelele de socializare, Tavi Clonda a împărtășit și un videoclip din momentul în care i-a oferit cadoul soției sale. Mai exact, a fost vorba despre un scaun de masaj de ultimă generație, pe care prezentatoarea TV îl dorea de mult timp.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Tavi Clonda (@taviclonda)

Tavi a făcut eforturi mari ventru a duce la bun sfârșit această surpriză

Tavi Clonda a depus eforturi considerabile pentru a-i face pe plac soției sale, pentru a avea un scaun care a fost livrat la ei acasă. În momentul în care Gabriela Cristea a observat surpriza pregătită de Tavi, ea a sărit de bucurie. Vedeta a strigat cu voce tare cât de fericită se simte.

Mai târziu, Gabriela Cristea a experimentat scaunul de masaj și a exprimat o mare satisfacție, ceea ce l-a bucurat pe Tavi Clonda. Acesta a mărturisit că dorește ca de acum încolo să o vadă pe sotia lui cum se relaxează și să fie mereu zâmbitoare.

„Tavi Clonda: Ia zi, iubire, recunoști? E din mai multe bucăți.

Gabriela Cristea: Nu cred! Nu cred!

Tavi Clonda: Știi ce e?

Gabriela Cristea: Da! Știu ce e! Scaunul meu de masaj.

Tavi Clonda: Știi care e? Cel mai tare din lume.

Gabriela Cristea: Mi-l și montați? Super! Eu plec la 6 la serviciu, am timp să-mi fac un mesaj? Te duci tu să iei copiii, faci ce vrei.

Tavi Clonda: Deci te bucuri?

Gabriela Cristea: Ma bucur?! Sunt super fericită!

Tavi Clonda: Să te văd cât de relaxată devii. Să nu mai țipi la mine. Să fie soția calmă și relaxată. Orice îi luăm, să fie relaxată”, au discutat Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în clipul postat de artist pe Instagram.

Tavi Clonda a reușit recent să își surprindă soția, pe Gabriela Cristea, cu un cadou surpriză pe care sigur nu o să îl uite.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *