George Simion a devenit tătic! Soția lui a născut. Ilinca Simion a adus pe lume un băiețel

Bucurie mare în familia lui George Simion! Soția lui a născut. Ilinca Simion a adus pe lume un băiețel. Ce mesaj emoționant a scris liderul AUR pe pagina personală de socializare.

George Simion a devenit tătic. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel sănătos. Anul trecut, cei doi îndrăgostiți au devenit soț și soție, iar despre nunta lor s-a vorbit zile bune. Evenimentul a fost unul fastuos, și a avut loc într-o comună din Vâlcea.

George Simion a devenit tătic

George Simion este în culmea fericirii! Soția lui, Ilinca, l-a făcut tătic de băiețel. Liderul AUR și partenera lui de viață trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!(…) Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea.”, a scris George Simion, pe pagina personală de Facebook.

Așadar, cei doi îndrăgostiți se bucură de aceste momente unice la intensitate maximă. Tânăra și soțul ei, politicianul George Simion, și-au ținut pentru prima dată băiețelul în brațe. Fericitul tătic a făcut publică și o fotografie de pe patul de spital cu femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar aceasta are un zâmbet larg pe față.

La scurt timp după ce au devenit soț și soție, liderul AUR și soția lui declarau că își doresc copii.

„Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”, spunea George Simion, în urmă cu ceva timp.

Câți bani a cheltuit George Simion pentru nunta cu Ilinca

Așa cum menționam și în rândurile de mai sus, despre nunta lui George Simion cu Ilinca s-a vorbit cum s-ar spune, trei zile și trei nopți. Când a fost întrebat câți bani a cheltuit pentru acest eveniment, liderul AUR a mărturisit că întreaga nuntă a costat 12.000 de euro.

„Am cheltuit propriu-zis 12.000 de euro. Am făcut o estimare cât e brânza de la domnul Gigi Becali, dar am cerut de la fiecare ce are. De la ciobanii de la Jina, de la Polovraci, de la Vaideeni am cerut berbecuți, că ei au oi, domnul Gigi are brânză și așa mai departe”, a declarat George Simion la Realitatea Plus.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *