Gina Pistol a plecat de acasă și a luat-o pe micuța Josephine cu ea! Reacția unui fan: ”Familii fericite doar de fațadă. Punct!” –

Gina Pistol a luat o decizie radicală, după ce Josephine a împlinit 3 ani, pe 9 martie.

Vedeta și-a făcut bagajele și a plecat împreună cu fetița ei din București, pentru câteva zile de relaxare.

Pe contul său de Instagram, vedeta a anunțat că și-a făcut bagajele și a decis să plece cu fiica sa într-o excursie, însă unii admiratori i-au transmis mesaje răutăcioase pe contul de socializare.

„Am plecat cu fiica la Timișoara să ne relaxăm ca fetele. N-am făcut poză pe drum, dar vă las aici una cu mine”, a scris Gina Pistol pe contul său de Instagram.

Majoritatea fanilor i-au transmis gânduri bune atât Ginei, cât și micuței Josephine, însă, ca întotdeauna, există și guri rele.

„Familii fericite doar de fațadă. Punct!”, a scris cineva.

„Păi și Smiley?”, a scris altcineva.

Josephine a împlinit 3 ani pe 9 martie, Josephine, și după cum era de așteptat, părinții săi au postat imagini emoționante cu micuța, care pare să fi moștenit talentul muzical de la tatăl său.

Chiar dacă cei doi țin mult la discreție, încât nu îi afișează chipul fetiței, mai mereu postează fotografii cu aceasta.

„Fiica a făcut 3 ani… se îndreaptă spre 4!”, a scris emoționată Gina Pistol pe pagina sa de Instagram, unde a publicat și o imagine cu Josephine.

„La mulți ani, Josephine! 🥰 #3”, a scris, la rândul lui, Smiley.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *