Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 mai 2024. Foarte multe înțelesuri și mesaje

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 5 – 11 mai 2024. Invitatul ei a fost Lucrețiu Tudoroiu.

„O săptămână încărcată de semnificații, o săptămână ale cărei mesaje vor continua să ne impacteze foarte puternic. Va trebui să extragem exact partea esențială pentru sufletul nostru. O săptămână în care este bine să discutăm cât mai mult despre suflet, despre ceea ce am înțeles, despre lucrurile prin care universul ni s-a adresat în ultima vreme, o săptămână care vine cu foarte multe înțelesuri, cu foarte multe marcaje, mesaje, și care ne dorește mai buni, mai înțelepți, mai cumpătați, mai vigilenți și, nu în ultimul rând, mai aplecați spre tot ceea ce ține de adevărata credință”, a spus Alina Bădic în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Berbec

Sunteți o zodie care nu se plictisește! Este o perioadă foarte bună pentru a vă implica în tot felul de activități care necesită curaj, adrenalină, forță de muncă, forță de lucru. Este bine să fiți curajoși în această perioadă! Sunteți foarte activi, foarte prolifici și vă doriți foarte mult să vă puneți în valoare.

Taur

În cazul vostru, puterea venusiană este dată de cele patru planete pe care le găzduiește semnul vostru. Atunci când ai multe planete în semn, viața ta are un sens mai special și poți fi implicat în tot felul de acțiuni foarte puternice. În plus, planetele sunt și foarte bine aspectate, aproape perfect aspectate, ceea ce înseamnă că vă bucurați de foarte multă protecție, de avantaje de toate felurile.

Gemeni

Deveniți foarte preocupați de tot felul de specializări, de călătorii, de relaționare cu persoane cu care puteți face tot felul de activități. Astrele vorbesc despre adevărata structură socială care vi se potrivește. Sunteți foarte interesați de realizările socio-profesionale, de relaționarea socio-profesională. Pe de altă parte, atunci când există multă forță pe casa credinței, nici zona spirituală nu te lasă deloc în pace!

Rac

O forță cu totul și cu totul specială! Perioada este foarte puternică din perspectiva transmiterii anumitor mesaje. Este vorba despre mesaje care vi se adresează sufletește. După ce le veți extrage, vă puteți orienta și pe zona profesională, la fel de puternică și ea. Cu siguranță veți descoperi tot felul de pârghii care vă pot duce către o afirmare profesională.

Leu

Sunteți predispuși la pericole nevăzute, la tot felul de comploturi. Trebuie să vă luați cel puțin o zi în care să nu vă trădați sufletul în niciun altfel – altfel spus, să faceți doar ceea ce vă place și să nu faceți concesii – și la sfârșitul zilei s-ar putea să aveți surpriza foarte plăcută să înțelegeți foarte multe adevăruri despre voi.

Fecioară

Saturn în Pești vi-i arată și pe oamenii sobri care pot să vă înțeleagă pe o problemă sufletească, dar cu care nu vă simțiți neapărat foarte bine când vine vorba de distracție, și vi-i arată și pe oamenii care sunt mai detașați, dar nu fac așa o tragedie dintr-o problemă care pentru voi este o tragedie. Sunteți într-un moment al vieții în care vă stabiliți foarte bine prieteniile, dușmăniile!

Balanță

Aveți de experimentat ceva unic, asamblarea cu propria personalitate! Trebuie să vă gândiți cum sunteți voi cu voi înșivă. Sunteți o zodie venusiană și, pentru voi, contează foarte mult socializarea sau un partener de viață care să fie într-o armonie cu acest Venus din karma voastră. Totuși, atâta putere pe semn opus poate să perturbe puțin lucrurile pe zona aceasta venusiană.

Scorpion

Sufletul capătă forță! Nu ar trebui să vă îndoiți de acele persoane care vi se adresează direct, concret. Precum majoritatea semnelor de apă, nu sunteți atât de confortabili cu zona specifică semnelor de foc, care sunt foarte explozive și spun ceea ce gândesc. Trebuie să înțelegeți lecția sincerității, care poate să vină din partea unui semn de foc într-o formulă care vi se adresează sufletește.

Săgetător

Forța săptămânii este conjuncția dată de Marte pe primele grade în semnul Berbecului și Neptun pe ultimul grad în semnul Peștilor. Începuturile au forță, dar și închiderea unui ciclu are forță. Astfel, fie că vă raportați la ceilalți și începeți să le vedeți adevărata valoare, fie că vă raportați la propriile voastre concepții de viață și observați aspecte care nu funcționează, important este să înțelegeți esența.

Capricorn

Este o perioadă în care Dumnezeu ne vrea înțelepțiți total, deșteptați complet, mai puțin naivi, mai puțin predispuși la a fi induși în eroare. Voi v-ați cam primit lecțiile, dar universul vă face să vă întrebați care este zona în care nu mai vreți să continuați în același mod. În mod cert aveți și voi o zonă care v-a perturbat și vă perturbă destul de dur.

Vărsător

Perioada este mai mult decât interesantă! Este o adevărată revelație, iar intuiția vă va deveni prietenul cel mai de nădejde. Sunteți uranieni și vă place să aveți oameni în jurul vostru, vă place să aveți parte de acea „adrenalină” intelectuală, dar perioada vine și vă arată că trebuie să vă remarcați prin ceva anume alături de acești oameni. Cel mai important este ceea ce faceți împreună cu persoanele respective.

Pești

Pentru voi, energia este direcționată foarte puternic cu Luna, Saturn, Neptun chiar în semnul vostru. Practic, puteți face orice pentru că aveți pârghiile necesare. Este un moment deosebit de puternic, un moment în care vă puteți conecta cu voința divină. Altfel spus, vi se arată ce aveți de făcut și mergeți pe direcția respectivă. Este momentul vostru să intrați pe direcții de destin care vi se adresează cu adevărat!

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *