Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia Steliumul din Berbec, chiar acum la spartul târgului, cu Venus radical face ca dragostea să fie rece, în cădere.

Este o săptămână în care tot ce ține de dorința de eliberare, dacă vă simțiți constrânși, dacă ați făcut anumite compromisuri (mai mici, mai mari), dacă au meritat sau nu, cu siguranță vor pune o piedică în evoluție.

Horoscop 15-21 aprilie 2024. Steliumul din Berbec, chiar acum la spartul târgului, cu Venus radical face ca dragostea să fie rece, în cădere. Navitii nu par a fi afectuoși. Mercur retrograd este conjunct cu Chiron, revin probleme sâcâitoare de destin din trecut care nu mai suportă amânarea. La unii apar cangrele pe suflet și spirit, chestiuni neînțelese, nedescifrate pe astrograma personală. Soarele are o energie bună și este într-o zodie de Foc.

Doriți să vă eliberați de constrângeri sau veți avea senzația că nu puteți respira la capacitate maximă. Trebuie să stați drept și să judecați corect înainte de a lua o decizie radicală.

Este important acest lucru, mai ales în zona de sănătate. S-a acumulat multă energie negativă și trebuie eliminată. Există căi care țin de eliminarea ei, dar sunt diferite de la om la om. E important să o faceți deoarece, neeliminate la timp, se acumulează pe sănătate, acolo unde este echilibrul psihic, emoțional, unde se spune că discutăm de lucruri pe care le purtați și pe karma vieților viitoare.

Horoscop 15-21 aprilie 2024. Berbec / Ascendent Berbec

Izbucniri. Fie demarați un proiect nou și ambițios și nu vă stă nimeni în cale, fie declanșați nucleara, un conflict constructiv de idei sau, la unii, distructiv. Fiți cu băgare de seamă cât întindeți coarda. Un soi de brainstorming la lideri.

Taur / Ascendent Taur

Mobilizare, sună trompeta a mobilizare generală. Decizii instant legate de studii, carieră sau întrevederi, deplasări. Vreți brusc să faceți altceva, să demarați ceva nou, dar vă este teamă. Există grad de risc și cum arată, cum a fost înscris la naștere acest grad de risc. Unii încearcă norocul în altă parte, localitate sau țară. Alții vor o nouă filosofie de viață, din perspectivă spirituală.

Horoscop 15-21 aprilie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni

Se creionează o nouă strategie financiară, plasare de economii sau vinderea unui bun cu un grad foarte mare de risc. Punerea averii la adăpost, dacă puteți sau aveți din ce. Alții vorbesc despre acumulări, pierderi sau de investiții care să fie cât mai sigure. Cheltuieli neașteptate sau risc pentru unii să fie înșelați, deposedați, atenție la buzunare, la bunuri de valoare sau acte. Atenție la creanțe, moșteniri, chestiuni care nu trebuie tratate cu superficialitate.

Rac / Ascendent Rac

Se anunță dame în tango pentru domnițe și inițiative pline de pasiune la domni. Un soi de instincte mascate sau dezlănțuite, declarații sau gelozii izbucnite din senin. Sfatul este să nu turnați gaz pe foc în relația de cuplu, poate izbucni un incendiu. Pot apărea tensiuni sau certuri cu asociații, colaboratorii, cei din zona de business, zona câștigurilor, a carierei.

Horoscop 15-21 aprilie 2024. Leu / Ascendent Leu

Aspectele pot anticipa conflicte la locul de muncă. Presiune pe sănătate, intervenții chirurgicale sau stomatologice. Risc de boli profesionale și la alții accidente de muncă. Fiți foarte atenți la instalațiile electrice, în mod deosebit.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Copiii vă pot solicita ajutorul sau vă pot da bătăi de cap, dacă nu sunt cuminți. Vă pot creea probleme, nu îți scăpați din ochi. Vă declarați dragostea față de cineva sau intenția de a părăsi, acolo unde nu este iubirea la care visați. Aici este vorba de gradul de compatibilitate între parteneri, care se poate afla cu ajutorul unei astrograme de cuplu. Este important să fiți atenți la tot și la toate.

Balanță / Ascendent Balanță

Puncte pe ordinea de zi în agenda săptămânii: risc de accidente domestice, puneți punctul pe i în relația de cuplu, cine și ce sarcini trebuie să onoreze. Ce tensiuni pot scăpa de sub control în familie, posibile defecțiuni în casă.

 Scorpion / Ascendent Scorpion

Confesiuni în adevăratul sens al cuvântului, spuneți deschis ce aveți pe suflet. În funcție de situație, vă dezlănțuiți. Comunicarea vă ajută să vă eliberați. Risc de accidente din neatenție sau aglomerație. Nu îi provocați pe cei din jur! Sunteți ca păsările Phoenix acum, dar vă puteți autoincendia.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Nu este o perioadă favorabilă investițiilor și cheltuielilor, ci o perioadă cu maximă cumpătare. Este o perioadă bună cererii de drepturi care vi se cuvin pentru munca prestată și neremunerată. Cine vă este dator trebuie să i se reamintească să vă și plătească. Dacă sunteți sfătuiți cum trebuie, fără să deranjați sau să ațâțați, puteți să vă primiți drepturile.

Capricorn / Ascendent Capricorn

Asocierile planetare ale săptămânii vin cu tot soiul de vibrații magnetice spre zodia dvs. Prudență maximă! Reacționează doar dacă ești provocat sau atacat. Pot fi conjuncturi care pun o presiune psihică. Risc de luxații, entorse, tăieturi cu obiecte ascuțite.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Săptămâna te vrea foarte diplomat! Nu dați curs provocărilor invidioșilor. Cei cu afecțiuni cronice nu trebuie să își neglijeze tratamentul. Pot apărea posibile afecțiuni de sezon.

Pești / Ascendent Pești

Veți afla vești de la sau despre cineva. Posibile tensiuni, certuri cu un amic, un prieten sau o rudă de gradul II, poate cu vecinii. Tensiuni în grupul socio-profesional, în breaslă, asociații, partide. Iubirile foarte tinere și incompatibile nu vor sta pe roze. Se vrea un semnal de alarmă important, care nu trebuie tratat cu superficialitate.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *