Horoscop Minerva: Zodia care nu trebuie să se grăbească să ia decizii până pe 16 aprilie 2024 –

Horoscop Minerva pentru perioada martie – aprilie 2024: Află care este zodia care nu trebuie să se grăbească să ia decizii până pe 16 aprilie 2024!

Astrolog Minerva prezintă, în emisiunea ”Urzeala astrelor” de pe canalul Youtube Wownews, previziunile astrologice până pe data de 16 aprilie 2024. O zodie nu trebuie să se grăbească să ia decizii.

În același timp, deoarece soarele în Berbec aduce o stare de euforie, această zodie este la înălțimea oricărei provocări.

Despre cine este vorba?

Probabil că ați ghicit, este vorba de cei născuți în zodia Capricorn.

Vă prezentăm mai jos horoscopul realizat de astrolog Minerva pentru acești nativi!

Capricornii privesc viața de familie într-un mod nou

Prima lună de primăvară evidențiază probleme care ar trebui rezolvate imediat

A trăi ca până acum nu va mai funcționa

Trebuie să schimbe abordarea relațiilor

Deoarece soarele în Berbec aduce o stare de euforie, Capricornul este la înălțimea oricărei provocări

Este timpul să reușească în ceea ce fac, să se angajeze într-un start-ul profitabil, de exemplu

Toate acestea sunt posibile cu o pregătire atentă și minuțioasă

Diplomația va deschide multe uși pentru Capricorn și le va asigura sprijinul patronilor sau a șefilor

Cu Mercur în Berbec lucrurile vor merge bine, dar să nu uite că Mercur își ia o pauză de retrogradare

Capricornul poate fi atât de atras de procesul de reorganizare al vieții încât să renunțe complet la sine

Treburile casnice vor ajuta la găsirea unui punct comun de vedereLa începutul lunii aprilie, Marte încă în Pești anunță că se unesc două forțe opuse.

Este vorba de tandrețe și de putere, în favoarea unor dezvoltări optimiste a situației

Vor fi atât de atenți la oameni încât le vor putea prezice gândurile

Pentru a spori vibrațiile pozitive este suficient să evite agresivitatea și să dedice mai mult timp practicilor de meditațieCapricornii nu trebuie să nu se grăbească să ia deciziiLa începutul lui aprilie vor trece printr-o perioadă de perturbări, o tranziție către o nouă poziție, o schimbare sau o mutare în domeniul de activitateSub influența Soarelui în Berbec, Capricornului pragmatic i se poate aprinde ideea de a ajuta oamenii, chiar și în detrimentul propriilor intereseUn astfel de altruism va fi justificat.

Participarea la proiecte caritabile va aduce o experiență utilă și la cunoștințe promițătoareSănătatea avertizează asupra hipotermiei, consumul de băuturi reci duce la spasme ale tractului gastro-intestinal. Să fie atenți la spasme ale esofaguluiOrice abatere de la regimul său aduce stresDeoarece atunci când Soarele este în Berbec, energia lor pare blocată, provocând accese de apatie, ar trebui să se miște mai mult și să comunice cu oamenii care îi plac.

Trebuie înțeles că sub Luna Nouă din 8 aprilie 2024, oamenii sunt rezervați emoțional. Prim urmare, apar tensiuni, iar problemele psihologice se pot agravaLa mijlocul lunii aprilie, starea de spirit se va schimba în bine.

Probabil, măsurile luate vor avea efectul dorit pentru că se vor simți excelent O modalitate foarte bună de a drena agresivitatea sunt sporturile extreme. Se pare că bolile sunt, totuși, de natură psiho-somatică.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *