Ies la iveală detalii cutremurătoare din trecutul lui Mirel, cel care a ucis-o pe Andreea! Tânărul ar fi fost agresiv și cu fosta sa iubită: „Se purta ca și cum era proprietatea lui”

Apropiații lui Mirel Dragomir spun că acesta nu ar fi fost la prima abatere. În trecut, s-ar fi comportat urât cu fosta sa iubită, iar aceasta l-a părăsit în cele din urmă.

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul crimei de la Timișoara, unde un tânăr în vârstă de 23 de ani a ucis-o pe Andreea. Vestea a îngrozit pe toată lumea, iar consătenii lui Mirel, din localitatea Pojejena de Sus, nu își pot închipui că Mirel a recurs la un asemenea gest. Vecinii îl știau drept un copil cuminte, credincios și care învăța bine, fiind în prezent student la Medicină și Teologie. 

Cu toate acestea, apropiații săi au făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul neașteptate.

Se pare că nu este pentru prima oară când băiatul este agresiv. În trecut, acesta ar fi agresat-o și pe fosta sa iubită, fiind extrem de posesiv și gelos.Mirel și-ar fi agresat și fosta iubită

În urmă cu doar câteva zile, vestea că Mirel Dragomir a ucis-o pe Andreea, studenta la Medicină, a cutremurat o țară întreagă. Tânărul a folosit două cuțite și a înjunghiat-o de zeci de ori. Victima era prietenă cu sora agresorului, acesta fiind și motivul pentru care se afla în apartamentul în care s-a petrecut totul.

Din nefericire, trupul neînsuflețit a fost descoperit abia câteva ore mai târziu, atunci când prietena acesteia a bănuit că ceva rău s-a întâmplat și a forțat ușa dormitorului.

În fața anchetatorilor, Mirel și-a recunoscut faptele și a povestit pas cu pas tot ceea ce s-a întâmplat, dar și trasel pe care l-a parcurs după ce a făcut crima.

În timp ce o parte din locuitorii comunei Pojejena de Sus sunt de-a dreptul șocați de cele întâmplate, cei care îl cunoșteau mai bine pe Mirel au o altă părere. Se pare că nu este pentru prima oară când acesta este agresiv, iar în trecut s-ar fi purtat urât și cu fosta sa iubită. Din cauza faptului că era extrem de posesiv, gelos, dar și agresiv, în cele din urmă, aceasta l-a părăsit.

Totodată, prietenii săi din copilărie spun că băiatul nu ar fi avut o relație apropiată nici cu părinții săi, iar aceștia ar fi fost întotdeauna extrem de stricți. 

„Era foarte obsesiv în relația cu ea. Era de o gelozie ieșită din comun, posesiv și încerca să o controleze, era imposibil de stat cu el. Se purta ca și cum era proprietatea lui. Într-o criză de gelozie, a și agresat-o, iar fata l-a părăsit ”, a mărturisit unul dintre apropiații lui Mirel, pentru Gandul.ro.

Criminalul nu avea o relație bună nici cu părinții săi

Se pare că Mirel și sora lui nu se înțelegeau foarte bine cu părinții lor, care i-ar fi ținut mereu din scurt și le-ar fi impus reguli clare. În familia lor, învățătura, dar și credința erau extrem de importante, tocmai de aceea oamenii sunt șocați de gestul neașteptat la care a recurs acesta.

Cu toate acestea, cei care l-au cunoscut pe tânăr consideră că și lipsa comunicării cu părinții l-au influențat în mod negativ. Era o persoană introvertită, iar în familia lor nu se dezbăteau astfel de subiecte.

„Posibil să fi făcut asta și din lipsa comunicării cu părinții. Era datoria lor de părinți să vorbească cu el despre viață, să îi spună ce să facă în situația în care o fată nu îl acceptă, că viața lui nu se termină acolo”, a mai spus prietena din copilărie a ucigașului, potrivit sursei menționate anterior.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *