Imagini cu principalul suspect în cazul uciderii femeii găsite lângă autostradă, în Dâmbovița! Bărbatul a fost reținut

Au apărut primele imagini cu principalul suspect în cazul uciderii femeii găsite lângă autostradă, în Dâmbovița. Bărbatul a fost reținut de oamenii legii. Ce detalii se știu despre el până în momentul de față.

Principalul suspect în cazul uciderii femeii găsite lângă autostradă în Dâmbovița, un cetățean turc, a fost reținut după ore de audieri intense. Astăzi, el se va prezenta în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzația de omor.

El este principalul suspect în cazul uciderii femeii găsite lângă autostradă

În urma perchezițiilor care au durat peste 14 ore la domiciliul său, autoritățile au descoperit urme de sânge care s-au dovedit a fi ale victimei. ADN-ul găsit în locuința suspectului și în cele două mașini ale sale a confirmat că aparține femeii ucise, Mirela.

Bărbatul, care inițial a invocat neînțelegerea limbii române ca motiv pentru lipsa de cooperare, a rămas tăcut chiar și după ce i s-a adus un traducător.

Surse din cercetare afirmă că crima ar fi avut loc în locuința turcului, iar apoi acesta ar fi transportat cadavrul până pe Autostrada București – Pitești, unde a fost găsit după aproape o lună. Apropiații victimei au declarat că aceasta urma să se întâlnească cu suspectul înainte de dispariție.

Procurorii continuă investigația pentru a stabili circumstanțele exacte ale crimei și motivul din spatele acesteia.

Victima a vorbit cu sora ei înainte să plece de acasă

Într-o întorsătură tragică a evenimentelor, dezvăluiri uluitoare ies la iveală în cazul femeii ucise și abandonată pe un câmp lângă autostradă.

Conform informațiilor furnizate de surse apropiate, victima, care a fost găsită moartă, ar fi fost victima unor abuzuri teribile din partea partenerului său, cu doar două săptămâni înainte de dispariția ei tragică.

Potrivit declarațiilor oferite de surse anonime, femeia ar fi fost supusă la bătăi și amenințări cu moartea din partea iubitului său. În ciuda acestor traume cumplite, ea a găsit curajul să își părăsească partenerul și să caute adăpost la sora ei. Cu toate acestea, coșmarul său a continuat să o urmărească și acasă, când individul a încercat să o scoată cu forța din locuință, potrivit Antena 3 CNN.

Într-o încercare disperată de a-și proteja viața, victima ar fi cerut două ordine de protecție împotriva iubitului său abuziv.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *