Îmi dau seama dacă un bărbat e bun la pat după un detaliu de la prima întâlnire”. Ce test infailibil are femeia de 53 de ani pentru iubiții mai tineri decât ea

Femeia de 53 de ani spune că are „o tactică infailibilă de întâlnire”. Andrea Sunshine, modelul fitness brazilian care trăiește la Londra, a vorbit despre modul în care îi testează pe bărbați la prima întâlnire.

Andrea Sunshine, bunica sexy urmărită pe rețelele de socializare de sute de mii de bărbați, spune că își poate da seama de la prima întâlnire cu un bărbat dacă merită să ajungă în pat cu el sau nu.

Femeia are mulți prieteni care au jumătate din vârsta ei și spune că vârsta nu contează în crearea unei relații.

Un alt aspect decât vârsta este decisiv în chimia dintre modelul fitness și un reprezentant al sexului masculin, potrivit Daily Star.

Testul infailibil al sărutului

Andrea Sunshine spune că își poate da seama dacă o partidă de amor va fi reușită dacă bărbatul trece cu bine testul sărutului.

Femeia în vârstă de 53 de ani care trăiește la Londra afirmă că nu lasă niciun bărbat să ajungă în patul ei decât dacă trece mai întâi testul ei strict de sărut.

Femeia descrie metoda proprie drept „o tactică infailibilă de întâlnire”.

„Sunt îndrăzneață și nu-mi place să pierd timpul și să fiu dezamăgită”, a declarat Sunshine într-un interviu recent.

„Îl invit să mă sărute și dacă îmi fură imediat un sărut, iar sărutul mă excită – bingo, vom face clic!. Altfel, nu”, spune ea.

Frumusețea brunetă, care are doi nepoți tineri, spune că un sărut moale este dovada că un bărbat nu o poate face să ajungă la punctul culminant în timpul actului amoros.

„Dacă este un sărut gol, fără entuziasm, uscat, nu mă aprind”, a explicat Sunshine. „Nu merg înainte”, a adăugat ea răspicat. „Îmi inventez o scuză și plec”, spune profesoara de fitness.

Cine este Andrea Sunshine

Andrea Sunshine este o vedetă din rețelele sociale, cu peste 341.000 de urmăritori pe Instagram, care își menține fizicul în formă prin fitness.

Superba bunică a deschis și un cont OnlyFans unde a atras o mulțime de abonați, inclusiv un tânăr care i-a oferit 20.000 de dolari pentru un sărut.

„Această propunere indecentă a venit de la un mare fan”, a explicat ea. „Mi-a sugerat chiar să-mi trimită un bilet de avion pentru a-l întâlni în Grecia.” Sunshine a declarat că nu a acceptat bărbatul cu oferta, spunând că un sărut trebuie să vină de la sine, nu poate fi plătit!

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *