Irinel Columbeanu, susținut financiar de fiica sa. Irinuca s-a angajat la un restaurant din Los Angeles și conduce un Mercedes 4×4: „Este chelneriță acolo”

În ultima perioadă, Irinel Columbeanu a dus-o tot mai greu din punct de vedere financiar, după ce și-a pierdut toată averea.

După ce și-a pierdut toată averea în urma unor decizii neinspirate, Irinel Columbeanu a fost susținut de câteva persoane apropiate, dar nu îndeajuns. Recent, fostul afacersit a ajuns la azil, iar fiica lui și a Monicăi Gabor, Irinuca, a decis să îi fie alături, pentru a trece mai ușor peste această perioadă.

Invitat în podcastul „Fiță cu Adiță”, găzduit în vila de lux a lui Tzancă Uraganu, Irinel Columbeanu recunoaște că fiica lui îi trimite bani din America. Tânăra s-a angajat într-un restaurant italian din Los Angeles.

Fostul om de afacere a rămas fără toată averea: „Eu am fost propriul meu dușman. M-am lăcomit ca să încerc să am mai mulți bani. Am făcut o alegere proastă. Am scos pe piață un ciment care nu a mers, cred că prea repede. Toți banii i-am băgat acolo. M-am gândit că ar putea fi o afacere pe care o pot lăsa moștenire fiicei mele”, a spus Irinel Columbeanu, potrivit Cancan.

„Mă consider un om norocos pentru că sunt sănătos și liber. Banii i-am pierdut din cauza deciziilor proaste pe care le-am luat atunci. Putea să-mi dea Dumnezeu mai multă minte, dar nu mi-a dat.

Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei.

S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză”, a mai spus fostul milionar pentru sursa citată.

Cum a petrecut Irinel Columbeanu de Revelion

Irinel Columbeanu a plecat pe semnătură de Revelion din azil, iar noaptea dintre ani a petrecut-o sărbătorind alături de prieteni. Îmbrăcat elegant, în cămașă și cu pălărie, fostul milionar a ciocnit și un pahar de șampanie la miezul nopții.

De ceva timp, Irinel locuiește la azil. Primește multe vizite de la cunoscuți și prieteni apropiați și, la rândul lui, are dreptul de a ieși din azil și de a merge la plimbare. De Crăciun, fostul om de afaceri a stat la cămin, dar de Revelion și-a luat revanșa.

Chiar dacă își dorea să își petreacă Revelionul alături de Irinuca, tânăra e în America și nu a avut niciun gând să revină de sărbători în România.

„Nu vreau să mănânc nimic, nu-mi doresc ceva anume. Ci doar să petrec cu Irina. Din ce mi-a spus, nu cred că va ajunge în România”, spunea Irinel Columbeanu, înainte de sărbători.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *