Mama asculta fetelor in noaptea nuntii: ce a auzit la fiecare ușă te va surprinde!

O femeie cu trei fete care se maritau a ascultat la ușile camerelor fetelor în noaptea nunții. Ce a auzit a lăsat-o pe bucăți. Dar ce a spus fiecare dintre fete? Iată un banc amuzant pentru a vă lumina ziua.

Femeia cu trei fete și noaptea nunții
Femeia din banc avea trei fete. După luni de pregătiri, fiecare dintre ele s-a căsătorit cu iubitul lor. În noaptea nunții, mama a vrut să se asigure că totul merge bine și s-a dus să asculte la ușile camerelor fiecărei fete. Ce a auzit a lăsat-o pe femeie într-o situație delicată.

La prima ușă, mama a auzit fata plângând. A mers mai departe și la a doua ușă era numai fericire si râsete. Dar la a treia ușă, nu a auzit nimic. A doua zi, mama s-a întâlnit cu fiecare dintre fete și le-a întrebat ce s-a întâmplat în noaptea nunții.

Prima fată a spus că a plâns pentru că a fost prima dată când a făcut dragoste și nu pe bani. A doua fată a spus că a râs deoarece soțul ei i-a arătat o figură pe care o cunoștea din grădiniță. Dar la a treia ușă, mama nu a auzit nimic. Așa că a întrebat fata ce s-a întâmplat în camera ei. Fata a spus că nu a putut să vorbească cu gura plină.

În concluzie, bancul este amuzant și poate aduce un zâmbet pe fața tuturor. Chiar dacă este doar o glumă, ar putea fi o modalitate bună de a-ți începe ziua. Așadar, haideți să ne bucurăm de viață și să ne amuzăm din când în când.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *