Mama lui Dan Bălan a cucerit internetul. Ludmila Bălan arată ca o tânără de 18 ani –

Ludmila Bălan este o prințesă de secol XXI, cred internauții, care sunt uimiți de forma impresionantă a prezentatoarei din Republica Moldova. Mama lui Dan Bălan mărturisește că are puține secrete de frumusețe, iar unul este un ingredient banal din bucătărie.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ludmila Balan (@ludmilabalan_tantiludmila)

Ludmila Bălan pare de 18 ani în fiecare apariție pe rețelele sociale și bagă mâna în foc că așa arată în realitate. Deși a împlinit recent 65 de ani, mama lui Dan Bălan nu-și arată vârsta reală, mare parte datorită genelor bune. Dar mai sunt niște mici secrete. Mici de tot.

„Nu prea am secrete. Sport fac, dar nu forțez. Eu în general nu forțez nimic în viața asta, las lucrurile să meargă de la sine. Important e că tot ce fac, fac cu plăcere. Chiar și când mănânc, mănânc cu plăcere. Chiar dacă mi-e foame și ceea ce mi se oferă nu-mi place, atunci nu mănânc. 

Să mănânc pur și simplu așa, de foame, nu pot. Eu trebuie să mănânc cu plăcere. Mănânc foarte, foarte încet, o singură dată în zi. Iar pentru față folosesc lămâie. De la altceva nu am văzut efecte, dar de la lămâie, da, am văzut”, spunea Ludmila Bălan în emisiunea Iubește viața, de la TV8.

Tanti Ludmila, cum e cunoscută din vremurile când realiza emisiuni pentru copii în Republica Moldova, și-a impresionat admiratorii cu o nouă postare pe rețelele sociale.

„Trăiește în prezent și fă-l atât de frumos încât să merite să ți-l amintești”, este una dintre devizele sale. Fanii ei sunt întru totul de acord.

„Ăsta-i chipul unei fete de 18 ani”, a comentat cineva pe Instagram.

„Ai picioare mai frumoase decât multe dintre fetele de vârsta mea”, a apreciat o admiratoare.

Unii nu sunt de acord: „Cred că e rușine să te îmbraci așa la vârsta asta; e nevoie de măsură în toate, la orice vârstă”.

Ludmila Bălan a devenit celebră în anii ’90, cu emisiunile pentru copii Noapte bună, copii!, Căsuța cu povești, De la 5 la 10 și Tanti Ludmila Show, de la postul național de televiziune din Moldova.

Ludmila Bălan mai are o fată, pe nume Sanda, care a născut în 2013 un băiat. Cristian o face o bunică foarte fericită.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *