Mama lui Radu Ayan, copilul de 2 ani, din Botoșani, apel disperat pe internet, în urma dispariției fiului său. Postarea făcută de femeia care își caută micuțul

În cursul zilei de duminică, 17 martie 2024, dispariția unui copil în vârstă de doi ani, din Botoșani, a creat panică în rândul autorităților. Mama lui Radu Ayan a făcut și ea un apel disperat pe internet, în urma dispariției fiului său. Iată postarea făcută de femeia care își caută micuțul! Dacă l-ai văzut, sună de urgență la 112!

Dispariția unui copil în vârstă de doar doi ani a creat stare de alertă în rândul autorităților, în cursul zilei de duminică, 17 martie 2024. Micuțul Radu Ayan, din Botoşani, a plecat de lângă părinții săi și nu a fost identificat nici până în aceste momente. Oamenii legii îl caută în continuare.

Mama lui Radu Ayan, copilul de 2 ani, din Botoșani, apel disperat pe internet, în urma dispariției fiului său

Ziua de ieri i-a pus pe polițiștii din comuna Tudora, Botoșani, în alertă, după ce un copil în vârstă de doar doi ani a dispărut și este de negăsit.

Potrivit anchetei care se află în desfășurare, se pare că micuțul se afla în vizită la o cunoștință, împreună cu familia. Într-un moment de neatenție, acesta a părăsit locuința respectivă.

Minorul de doi ani poate fi identificat după următoarele semnalmente: păr șaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.

De asemenea, părinții susțin că, la momentul dispariției, minorul de doi ani purta o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidași cu lumini la talpă.

Ce a postat femeia care își caută micuțul

La scurt timp după dispariția copilului, dar și după ce a alertat oamenii legii, mama băiețelului dispărut a făcut publicat și o postare pe pagina sa de Facebook, acolo unde i-a rugat pe toți cei care îl văd pe copil să o anunțe.

„Dispărut acum 3 ore! Ajutați-mă să îl găsim, în zona conton Agiorghiesei, vă rog din suflet!”, a fost mesajul disperat pe care l-a făcut mama lui Radu Ayan, în urmă dispariției fiului său, în urmă cu câteva ore, pe pagina sa de Facebook.

Bunica lui Radu Ayan, copilul dispărut în Botoșani, a făcut declarații

După ce a fost anunțată că nepotul ei a dispărut și este de negăsit, bunica lui Radu Ayan a făcut și primele declarații despre această situație.

Potrivit spuselor sale, aceasta susține că l-a văzut pe micuț când a ieșit din casă, însă nu a verificat unde merge, iar asta pentru că atunci când ieșea, în general, petrecea timp în curte, jucându-se.

”Când l-am luat în casă, iar a dispărut. Timp de o oră am căutat şi după am anunţat poliţia. Să îl fi luat cineva, dar aşa din senin să dispară nu se poate!”, a declarat bunica băiatului, la Observatornews.ro.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *