Mâncarea gătită corect cu ingrediente bune este secretul pentru ca clienții sa revină.
Parerea mea este ca ieftin si bun nu exista.
Un bucatar profesionist va poate face meniul insa va recomand sa va axați pe un meniu cu ingrediente gasite local pe care le puteti avea proaspete si calitative.
Implicati comunitatea (unul cu lactatele ,altul cu carnea ,legumele etc).
Retele pot fi inspirate din cele traditionale specifice zonei.
Noi am ocolit si 70 km pentru a manca la o pensiune cu mâncare ff bună, tradițională ,situata intr-un sat din Suceava .
Faceți cozonaci calzi, sau alte deserturi tradiționale însă de calitate.
Cu un pic de promovare la început, dacă calitatea este buna ,vi se va duce vestea.
Atât restaurantul cât și pensiunea,dacă sunt amenajate frumos ,corect (cu ajutorul unui designer) va vor ajuta și ele.
Booking și airbnb pentru cazare și un mic dejun de ținut minte (fara mezeluri roz si cafea la filtru)iar va pot propulsa.
Mâncarea gătită corect cu ingrediente bune este secretul pentru ca clienții sa revină.
Ca sa poți câștiga,trebuie sa cheltui
Prețul corect va va ajuta sa triati clienții și sa aveți clienți buni,care sa aprecieze strădania și implicarea. Asa ca ,sa nu va fie frica sa aveti un pret corect.
Calitate înainte de toate! Acesta este motto-ul meu,restul vine de la sine ulterior.
Bună ziua, pot fi un număr mare de variabile pentru care scad vânzările, de la modul în care se prezintă localul, până la cum se poartă personalul și ce ofertă are concurența. În lipsa mai multor detalii, ar fi imposibil de spus.
Ce puteți face însâ este să vă gândiți la metode prin care să comunicați mai mult. Pliante, bannere, Facebook Ads, Google Ads, toate și multe altele. Concomitent cu asta, încercați să găsiți metode prin care să îmbunătațiți tot ce este în controlul vostru.