Marte intră în Berbec! Camelia Pătrășcanu, previziuni surpriză pentru 1 Mai!

Marte intră în Berbec pe 1 Mai, iar Camelia Pătrășcanu explică în ce fel își va pune amprenta fenomenul astrologic asupra noastră.

Marte intră în Berbec pe 1 mai. Camelia Pătrășcanu oferă, în exclusivitate pentru FANATIK , cele mai interesante previziuni legate de fenomenul astrologic din săptămâna asta.

Marte în Berbec din 1 mai. Camelia Pătrășcanu, previziunile momentului

Marte va fi, practic, în domiciliu. E foarte activ și ne dă energie. Suntem mai puțin rezervați sau nehotărâți, intimidați, anxioși. Marte stă în Berbec până pe 9 iunie și investim energia planetei în funcție de ce interese avem.

Investim, muncim, ne mobilizăm, dar cu condiția să ne iasă ceva. Multe acțiuni ale noastre pot avea ecou pe termen lung, chiar ani întregi. E important în ce ne implicăm, în ce investim energie, nu doar pentru că cineva ne spune, ne invită, ne fascinează sau seduce.

În unele lucruri nu ne implicăm pentru că nu sunt avantajoase financiar sau nu sunt potrivite felului nostru de a fi, sănătății noastre. Cu Marte în Berbec ne bazăm, în general, pe propriile noastre forțe.

Berbecii au o perioadă de mare mobilizare, curaj și încredere în forțele lor. Nu mai stau după alții, nu mai au răbdarea să cerșească atenția cuiva. În general, vor să depindă mai mult de ei, să facă atâta cât le permite puterea.

Racii pun piciorul în prag

Taurii au un Marte în Berbec benefic dacă lucrează pentru alții. E posibil să lucreze pentru alții și să dăruiască din timpul lor tot ce au mai bun. Dacă nu au o cauză pentru care să lupte, e foarte posibil să își folosească energia în propriul beneficiu, mai ales că au o atenționare pe tema sănătății.

Gemenii au o perioadă în care energia e investită în acțiuni sociale, în proiecte colective, în vizibilitate publică. Vor să fie mai cunoscuți, mai văzuți, mai luați în seamă. Li se deschid porți, se vorbește despre ei. În cazul altor Gemeni, pot fi interesați să se alăture unor grupuri cu care au chestii în comun.

Racii au un Marte în Berbec cu dorință de a ordona și coordona, sunt șefi. Au un punct de vedere intransigent, nu negociază. Sunt ireductibili acolo unde au un crez, o convingere. Nu poți cădea la pace cu ei, nu cedează. Asta poate da bătăi de cap celor care vor să îi conducă pe ei. S-ar putea să supere pe cineva. Preferă să piardă, dar să fie liberi, pe cont propriu.

Leii au crezuri și ambiții înalte. Au sentimentul că sunt provocați de destin, ca în acest moment să își conducă firul vieții, să ridice provocările, să ridice cota, să facă lucruri mult mai extraordinare, să aibă unicitate în ceea ce fac.

Fecioarele pot fi capabile de imposibil. Poate că și cineva le stimulează, e ci heirup în spate, dar efortul este al lor. Limitele depășite își dau seama că sunt mai capabile decât au crezut, inclusiv să își susțină părerea în fața cuiva, să nu se mai lase intimidate, inclusiv să treacă peste comodități, peste o anumită obișnuință. Fac lucruri curajoase, lucruri care le duc pe un alt drum de carieră, reprezentativitate și împlinire.

Scorpionii muncesc la foc automat

Balanțele sunt dornice să facă lucruri, vin cu inițiative pentru cei din jurul lor. Primul la care se gândesc este partenerul de viață, pe care îl provoacă, Au propuneri, abordează lucrurile pe altă cale, sunt insistente, dar și grăbite cumva.

Scorpionii au un Marte în Berbec plin de muncă, muncă în viteză, muncă pentru a recupera un timp pierdut. Își degajează niște forțe interioare fantastice care îi vor surprinde și pe ei. Ce au de făcut nu depinde și de alții. Fac ca lucrurile să decurgă așa cum vor ei.

Săgetătorii au nevoie de libertate, atât în plan emoțional, cât și profesional. Preferă să își organizeze viața într-un mod foarte lejer. Vor să facă lucruri provocatoare, dar care le vin bine. Nu vor prea multe recomandări din partea altora.

Capricornii au un Marte în Berbec ca o trezire. Se implică mai mult în casă și în cămin. Pot hotărî să retehnologizeze casa. Lor le place, e o provocare, mai ales dacă trebuie să găsească soluții noi. Relația cu tinerii e iarăși stimulativă.

Vărsătorii au multe vizite, multe drumuri, discuții și proiecte. Pot primi niște îndrumări pertinente, cineva îi descurcă foarte bine. E momentul în care smerenia, recunoașterea că nu știu e foarte valoroasă.

Pentru Pești, banii sunt importanți. Dau din coate, sunt foarte exigenți în legătură cu profiturile lor. Au sentimentul că merită din plin, că fac dovada unor activități performante. Știu exact cât bani fac pentru munca pe care o depun.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *