Meteorologii Accuweather anunță nopți geroase și ninsori în mai multe regiuni ale țării: Prognoza meteo pentru ziua de marți, 5 martie 2024

Potrivit accuweather.com, marți, 5 martie 2024, vremea va fi răcoroasă cu șanse de precipitații în zonele înalte. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 5 martie 2024

După o vreme extrem de caldă urmează o vreme total opusă. Astfel că, România urmează să fie cuprinsă de un val de aer rece, cu temperaturi negative, care vor scădea brusc, în unele zone putând să atingă pragul înghețului.

Chiar dacă din punct de vedere calendaristic a venit primăvara, din păcate, în România vor reveni ninsorile. În regiunile de sud și de est vor apărea precipitațiile sub formă de ninsoare, iar în zona de deal și de munte apare lapovița și ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade Celsius, iar cele minime între 2 și 5 grade Celsius.

 Vremea în București

În Capitală, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 14 de grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Nu apar condiții de precipitații.

Vremea în Constanța

Vremea la malul mării va fi răcoroasă, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius. Sunt șanse scăzute de precipitații

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre E.

Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NE. Temperatura maximă a zilei va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații.Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h.

Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius. Sunt șanse reduse de precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova, indicele UV va fi de 2 din 11.

Vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre E, temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 6 grade Celsius. Nu vor cădea precipitații, iar cerul va fi mai mult noros.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult noros, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *