Meteorologii Accuweather anunță ploi însoțite de furtuni și descărcări electrice: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 8 mai 2024

Potrivit accuweather.com, miercuri, 8 mai 2024, vremea va fi plăcută cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 8 mai 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi instabilă în majoritatea regiunilor din țară. Ploile vor fi însoțite de vijelii și descărcări electrice, mai ales în Transilvania, Maramureș, Crișana, Banat și Muntenia.

Vântul va sufla cu putere în zona de deal și de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade Celsius, iar cele minime între 6 și 14 grade Celsius.Vremea în București

În București, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre ENE.

Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Este posibil să plouă trecător și izolat.

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi 5 din 11, iar vântul va sufla 25 de km/h dinspre NE.

Temperatura maximă va fi de 17 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NE.

Temperatura maximă va fi de 19 de grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre NNE. Temperatura maximă a zilei va fi de 18 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 3 din 11, iar temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 12 grade Celsius. Sunt șanse să apară ploile însoțite de descărcări electrice.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 17 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 4 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 12 grade Celsius. Sunt șanse mari să plouă azi.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi răcoroasă, cu un cer mai mult înnorat și cu șanse mari de precipitații, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ESE. Indicele UV va fi de 3 din 11, temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *