Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi locale: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 6 aprilie 2024 –

Potrivit accuweather.com, sâmbătă, 6 aprilie 2024, vremea va fi plăcută cu șanse de precipitații trecătoare. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 5 aprilie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi închisă și va ploua trecător și izolat în Moldova, Crișana, Transilvania și Dobrogea. Pe alocuri se vor semnala descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade Celsius, iar cele minime între 3 și 13 grade Celsius.

Vremea în București

În București, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius.

Nu sunt condiții de precipitații.

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi în mare parte înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius.

Spre seara apar precipitațiile.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre V. Temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius.

Sunt șanse să apară ploile în averse, mai ales după-amiaza.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 15  km/h dinspre NV. Temperatura maximă a zilei va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Este posibil să apară ploile.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 11 grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h.

Indicele UV va fi de 3 din 11, temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius. Sunt șanse mari să plouă pe parcursul zilei.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi parțial înnorat, iar indicele UV va fi de 4 din 11. Vântul va sufla cu 25 de km/h, temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 12 grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer mai mult înnorat și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla variabil dinspre N. Indicele UV va fi de 3 din 11, temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *