Meteorologii Accuweather anunță va ploua trecător mai ales în zona Dobrogei: Prognoza meteo pentru ziua de joi, 2 mai 2024

Potrivit accuweather.com, joi, 2 mai 2024, vremea va fi plăcută cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 2 mai 2024

Potrivit accuweather.com, joi valorile de temperatură se vor situa în jurul mediilor multianuale, vor fi înnorări temporare și pe arii restrânse va ploua în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și izolat în rest.

În sudul Banatului sunt posibile intensificări ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 ți 25 de grade Celsius, minimele în general între 3 și 13 grade Celsius.Vremea în București

Cerul în București, cerul va fi mai mult înnora t, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius.

Este posibil să plouă trecător.

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi 4 din 11, iar vântul va sufla 25 de km/h dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 16 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius.

În prima parte a zilei sunt șanse mari să plouă.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SE.

Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre NNE. Temperatura maximă a zilei va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius.

Pe timpul nopții apar condiții de ploaie.Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 13 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 5 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 12 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult înnorat și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre SE. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *