Mihai Voropchievici Horoscop rune 15-21 aprilie 2024. Vărsătorii îl au pe Wunjo, Fecioarele dau lovitura

Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate previziuni astrologice.

Horoscop rune săptămâna 15-21 aprilie 2024. Mihai Voropchievici dă anunțurile. Runele sunt destul de darnice, dar vin și cu atenționări pentru câteva zodii.

BERBEC

Berbecii nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții lor. Au o perioadă destul de complicată, potrivit lui Mihai Voropchievici. Berbecii sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Trebuie să fie extrem de prudenți la tot ceea ce fac, să fie atenți la ce spun și pe unde calcă. Unele lucruri pot fi dezamăgitoare pentru ei.

TAUR

Taurii au o săptămână cu simbolul necunoscutului. Nu se deconspiră, tot ce e în jurul lor e o aură de mister. Nu vor nici să dialogheze cu cei din jur, o fac lapidar. Poate că vor să petreacă mai mult timp cu ei înșiși și cu Divinitatea.

GEMENI

Gemenii sunt sfătuiți să dea la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Numai lăsând în urmă anumite probleme vor reuși să se bucure cu adevărat de viață.

RAC

Racii să rămână acasă, în așteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând. Așadar, Racii nu trebuie să caute soluțiile prea departe de căminul lor.

LEU

Leii vor acționa favorabil într-o problemă care îi preocupă. Unii dintre Lei se pot muta din casă, alții pot schimba jobul. În orice caz, e nevoie de o nouă filă în cartea vieții lor.

FECIOARĂ

Fecioarele vor da lovitura și se va produce un salt calitativ, rapid, extrem de important undeva chiar la începutul săptămânii următoare. Nativii de pământ trebuie să se bucure de tot ce vine în calea lor.

BALANȚĂ

Balanțele, în săptămâna 15-21 aprilie, găsesc rezolvarea problemei care îi frământă, dar cu o mare condiție. Trebuie să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei și așa va veni soluția ideală la necazul lor.

SCORPION

Scorpionii au parte de o săptămână cu semnificații puternice. Au parte de fertilitate și belșug. Visele lor se vor îndeplini în curând, deci nu au de ce să-și facă griji.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au anunțată o bătălie furtunoasă sau o dispută. Runa îi lămurește asupra bătăliilor pe care vor se le ducă. Capricornii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii îl au pe Wunjo! Zodia Vărsătorului câștigă pe toate planurile. Orice își propun nativii de aer va ieși ca la carte sau chiar peste așteptările lor!

PEȘTI

Peștii sunt anunțați să-și facă bagajele. Se anunță o călătorie, mai lungă, mai scurtă, în funcție de forța financiară pe care o au.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *