Mihai Voropchievici Horoscop rune 8-14 aprilie 2024. Protecție divină pentru Fecioare, Leii îl au pe Wunjo. 

Horoscop rune 8-14 aprilie 2024.

Mihai Voropchievici aduce, la fel ca în fiecare săptămână cele mai importante previziuni astrologice.

Horoscop rune 8-14 aprilie 2024. Protecție divină pentru Fecioare, Leii îl au pe Wunjo.

BERBEC

Berbecii primesc un mesaj dublu. În primul rând, trebuie să se relaxeze, asta datorită faptului că o persoană apropiată, pentru care se tot preocupă, se bucură de o stare de sănătate excelentă. Cu alte cuvinte, e bine să renunțe la teoria drobului de sare, măcar pentru șapte zile.

TAUR

Taurii au o săptămână cu surle și trâmbițe. Trebuie să se mobilizeze cu toate forțele pentru a-și consolida poziția în societate, dar și în familie. Poate fi o săptămână decisivă pentru nativii de pământ.

GEMENI

Gemenii primesc un sfat bun și definitoriu. Sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Doar lăsând în urmă lucrurile neplăcute și privind spre viitor o vor duce bine, vor evolua pe toate planurile.

RAC

Racii au o săptămână fierbinte: simbolul dragostei le-a ieșit în cale. Așadar, e bine să se lase pe mâna lui Cupidon, mai ales cei care nu au niciun fel de obligație. Au șansa unei noi iubiri.

LEU

Leii au bucuria supremă! Le-a ieșit Wunjo și se pare că sunt niște învingători. Au de câștigat pe toate planurile. Tot ce își propun, așadar, se va realiza cu celeritate.

FECIOARĂ

Fecioarele se vor simți protejate de toate forțele malefice din Univers. Au o săptămână de protecție divină.

BALANȚĂ

Balanțele au simbolul uraganului. Runa le sfătuiește să își mobilizeze toate forțele și să fie pregătite să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Tot runa le spune să nu se implice în scandaluri.

SCORPION

Scorpionii sunt anunțați să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Așadar, să nu caute norocul prea departe de ușa lor. Lucrurile bune și veștile minunate vin direct la ei acasă.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă, cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

CAPRICORN

Capricornii au o rună foarte importantă. Pentru săptămâna 8-14 aprilie 2024, se anunță fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt preveniți că în perioada următoare vor da lovitura. Se va produce un salt calitativ, rapid în existența lor. Poate fi vorba despre un proiect profesional la care munceau deja sau chiar de o îmbogățire peste noapte.

PEȘTI

Peștișorii năzdrăvani au o săptămână în care trebuie să fie foarte atenți, foarte prudenți. Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Asta înseamnă că pericolele se aștern în calea lor, unul câte unul.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *